Economic

Crearea unui Website

Crearea unui website se realizează într-o anumită perioadă și la un anumit buget cu cele mai noi tehnologii de lucru. La crearea website-urilor, sunt luate în considerare toate detaliile legate de proiect și anume: design web – aspect excelent și viziune modernă a site-ului web, marca și identitatea companiei, viteza de încărcare și navigare, UX și UI – interfață și experiență utilizator, optimizare pentru motorul de căutare și alți parametri importanți. Este timpul să profiți de potențialul nelimitat al internetului și să comanzi dezvoltarea unui website cu toate funcționalitățile necesare de care ai nevoie.

Echipa edcora.ro

Edcora.ro oferă o gamă largă de servicii Website Development și publicitate online, care te vor ajuta să îți promovezi afacerea și să începi să câștigi mai mult. Edcora.ro dispune de o echipă calificată care poate crea o soluție cuprinzătoare, care să corespundă afacerii tale și specificului acesteia. Cu ajutorul specialiștilor cu experiență în domeniul dezvoltării de website-uri, vei primi un site cu un design unic, optimizare SEO și audit SEO, redactare SEO, dezvoltare de magazine online și strategii de publicitate pentru Google și Facebook.

Website corporativ

De ce aproape orice începător în afaceri își creează propriul site web corporativ înainte de a avea sau de a-și permite un birou? Deoarece cu un website corporativ bun afacerea poate crește atât de mult, încât la un moment dat chiar ai ocazia să deschizi un birou adevărat. Website-ul este cartea ta de vizită și este chipul afacerii tale pentru oamenii care folosesc internetul.

Magazin online

Cumpărăturile online sunt chipul prezentului și viitorului. Astăzi există pandemia și de asemenea, oamenii sunt din ce în ce mai ocupați, au din ce în ce mai puțin timp și nu își doresc să stea la coadă în supermarketuri. Din fericire, există magazine online, iar nevoia oamenilor de a face cumpărături rămâne.

Cum te poate ajuta un site de prezentare?

Cum te poate ajuta agenția edcora.ro să oferi prezentări unui public larg, fără să fie nevoie să participați? Construind un site de prezentare, pot oferi informații importante despre produsele sau serviciile tale oricui le caută. Și pentru căutător, se poate optimiza site-ul astfel încât să te găsească.

Website Development

Economisește timpul și profită de experiența profesioniștilor cu abilități dovedite în Website Development.  Cea mai importantă parte a creării unui website este planificarea corectă a acestuia – definirea obiectivelor și modul de realizare a acestora. Acest lucru garantează munca intenționată și atingerea obiectivelor website-ului, într-o anumită perioadă de timp.

Website Developement înseamă stabilirea obiectivelor, cercetarea de piață, pregătirea unei sarcini de dezvoltare a website-ului și planul de promovare a website-ului. Aceste activități ajută la semnarea și determinarea acțiunilor și funcționalităților necesare unui website. Toate acestea sunt incluse ca etapă în dezvoltarea website-ului, iar designul și schemele de culori alese sunt în conformitate cu cerințele clientului sau la recomandarea agenției web.

 

Articole similare