Monden

Cornelia Catanga: „Trăiesc din ajutorul fiului, banca ne-a luat casa, ne-au nenorocit ăștia, nu se mai fac evenimente…”

Șirul problemelor pare că nu se mai termină pentru buzoianca Cornelia Catanga. După problemele în căsnicie care au culminat cu despărțirea de Aurel Pădureanu, cunoscuta cântăreață de muzică lăută­rească a povestit într-un interviu recent despre cât de tare a afectat-o pandemia de Coronavirus din punct de vedere financiar.

Catanga și Pădureanu au continuat să locuiască împreună chiar și după divorț, iar acum sunt în pragul disperării din cauza situației dificile în care au ajuns.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câș­tigam eu. Am fost ame­nințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva? Ne-au nenorocit ăștia, nu se mai fac evenimente, nu am nicio posibilitate”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Buzoianca a mărturisit că ultimul spectacol l-a avut pe 25 octombrie. Cornelia Catanga și Aurel Pădu­reanu plătesc o chirie de 800 de euro pe lună. „Băiatul meu este absolvent de Conservator. A venit din cauza mamei lui. Este o situație delicată. Noi stăm în chirie, plătim 800 de euro pe lună. Nu puteam merge la bloc. Nu avem cum sta la bloc că băiatul nostru nu are cum să studieze. Speranța noastră este să se dea drumul imediat la cântări”, a declarat Aurel Pădureanu, tot pentru sursa citată.

După pandemie, se gândesc la nunta fiului lor

Mai mult, certurile re­petate dintre cei doi soți au făcut ca lucrurile să devină tot mai de nesuportat, însă pro­blema divorțului este ultima de pe lista priorităților, după cum a declarat buzoianca.

„Eu și Aurel ne-am tot certat; eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dor­mim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa aveam contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuia să fim împreună, ca soț și soție, și la nuntă băiatului nostru, care va avea loc după ne­cazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de po­mină, cu 150 de invitați”, a mai mărturisit artista.

Catanga s-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, județul Buzău și este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu și Alexandru Ar­șinel). Din 1986 a susținut turnee în stră­inătate (în special Israel, dar și la Berlin), iar  primul LP l-a lansat în 1989, acompaniată de orchestra lui Ion Onoriu. După 1995 înregistrează colaborări cu Sfinx Experience, Nicu Constantin și Loredana Groza.

Articole similare

error: Continut protejat!!