joi, 03 decembrie 2020

Credite nebancare Provident: De ce documente ai nevoie si ce sume de bani poti imprumuta?

Creditele nebancare, dupa cum reiese chiar din denumirea acestora, sunt credite de nevoi personale acordate de o institutie financiara nebancara – IFN. La noi in tara, un astfel de exemplu il reprezinta Provident Financial Romania.

Prezenta pe piata din Romania inca din anul 2006, aceasta IFN a oferit pana in prezent credite nebancare pentru peste un milion de clienti unici. Profesionalismul, promptitudinea si transparenta de care da dovada compania in relatia cu fiecare client au contribuit la popularitatea acesteia.

Serviciul auxiliar si optional de gestionare a creditului la domiciliu, lansat in premiera de catre Provident pe piata din Romania, precum si conditiile minime de eligibilitate reprezinta, de asemenea, avantaje majore pentru oricine are nevoie de un mic ajutor financiar.

Spre deosebire de entitatile bancare sau alte institutii financiare, de la Provident poti solicita un imprumut fara a ti se cere garanti sau garantii. Totodata, daca ai fost refuzat anterior in demersul tau de a obtine un imprumut, nu inseamna ca acest lucru se va intampla si in cazul Provident, datorita conditiilor minime de eligibilitate ce reprezinta un avantaj in acest sens.

Aceste credite nebancare se adreseaza in special persoanelor cu venituri mici sau medii, astfel incat aproape oricine poate apela cu succes la aceasta institutie. Revenind la principiile in baza carora Provident isi desfasoara activitatea, transparenta jucand un rol important in politica institutiei, pe site-ul companiei gasesti raspunsuri la multe dintre intrebarile tale. Spre exemplu:

De ce documente ai nevoie pentru a solicita un imprumut rapid nebancar si care este venitul minim?

  • Act de identitate (varsta minima de 18 ani) care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care Provident ofera imprumuturi (inclusiv in Buzau);
  • Dovada (fluturas, adeverinta, cupon de pensie etc.) unui venit fix (de minimum 300 de lei/luna);
  • Un numar de telefon valabil;
  • Dupa caz, dovada unui cont bancar deschis in Lei pe numele tau la orice banca din Romania.

credite nebancare

Daca alegi serviciul auxiliar si optional de gestionare la domiciliu a creditului, primesti banii in mana in maximum 48 de ore de la solicitarea ta, caz in care contul bancar nu mai este necesar.

Ce sume de bani poti imprumuta si pe ce perioade?

In functie de tipul de imprumut dorit, la o prima colaborare poti solicita sume cuprinse intre 500 si 10.000 de lei. Clientii existenti pot obtine pana la 15.000 de lei, in functie de comportamentul de plata si de veniturile disponibile.

Perioada de rambursare difera in functie de tipul de imprumut ales. Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare, utilizeaza simulatorul de credite nebancare disponibil pe site-ul Provident.ro.

Impreuna cu Provident rezolvi mai usor orice problema si iti duci la bun sfarsit toate planurile. Astfel, indiferent ca te confrunti cu cheltuieli neprevazute sau vrei sa investesti in ideile tale, poti suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau poti trimite un simplu SMS la 1805.

Alternativ, completeaza formularul disponibil pe site, iar un reprezentant specializat in credite nebancare te va contacta in cel mai scurt timp pentru a prelua solicitarea ta.

 

 

 

 

 

loading...
error: Content is protected !!