Monden

FOTO | Cornel Tudose, primul concert din 2024 la Buzău

Artistul râmnicean va susține un spectacol în Cafeneaua Artiștilor, vineri, 26 aprilie, de la ora 21.30

Folk, folk și iar folk! Acestea sunt genurile muzicale pe care Cornel Tudose le-a traversat în cei peste 40 de ani de activitate artistică, cu participări și premii multiple la festivalurile de muzică folk și rock din țară. Și tot cu acest gen se va prezenta în fața dumneavoastră luna viitoare, în cadrul unui spectacol live ce va avea loc la Buzău, în Cafeneaua Artiștilor, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Prețul unui bilet va fi de doar 20 de lei, iar startul se va da la ora 21.30.

Activitatea artistică a râmniceanului este cunoscută din zeci de emisiuni la posturile de radio și televiziune, concerte, recitaluri și participări alături de nume consacrate ale muzicii de gen la evenimente de profil din țară. De asemenea, Cornel a cântat alături de trupele RS 975 și LASER, iar în ultimii ani a trecut la genul folk-pop-rock, alături de… chitara lui.

Anul 2023 s-a încheiat foarte bine din punct de vedere artistic pentru râmnicean, care a compus câteva piese ce s-au bucurat de aprecieri bune în mediul online, dar și în rândul artiștilor de gen. Tot în 2023 el a evoluat pe aceeași scenă alături de fiica lui, Oana Tudose, o artistă foarte cunoscută în zona Moldovei. A avut colaborări cu poeți cunoscuți la nivel național, cum ar fi Dinu Olărașu, Angela Petre, Daniel Dobrică, Eduard Zalle, Iuliana Cozma, Loreta Toader. Pentru anul 2024 Cornel Tudose și-a propus, pe lângă concerte, și editarea unui album audio care va conține cele mai bune cântece compuse în anii trecuți, dar și piese noi, alături de alți artiști ai genului folk.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker