miercuri, 28 octombrie 2020

Copilul milionarului buzoian Cornel Tăbăcaru, internat cu COVID după ce s-a întors din New York

Cunoscut drept româ­nul care a devenit milionar după afacerile cu dozatoare TEC, pe care le-a adus în țară imediat după ­Re­voluție, buzoianul Cornel Tăbăcaru a mărturisit că ia foarte în serios ­coro­navirusul. Intrat în direct prin legătură telefonică în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Tăbăcaru s-a contrat cu Viorel Cataramă care, aflat în emisiune, afirma că nu crede în acest virus și că toată criză mondială face parte dintr-un scenariu pus la cale de ,,oculta” mondială…

Omul de afaceri buzoian Cornel Tăbăcaru, cu o avere estimată la ordinul zecilor de milioane de euro și locuințe pe trei continente, l-a pus imediat la punct pe Cataramă. Buzoianul s-a arătat nemulțumit că astfel de idei sunt propagate în spațiul public, în condițiile în care, chiar unul dintre copiii lui a fost internat cu infecție cu SarsCoV2, după o vizită în SUA.

„Dacă era și copilul tău acolo lângă al meu, cred că amândoi ne tăvăleam prin curtea spitalului”  

„Băi, Viorele, copilul meu – și Mircea Badea știe – a venit de la New York cu Covid. Și a fost în spital, în România, 17 zile, Viorele! N-am dormit o oră pe noapte, domnu’ Viorel, pentru că nu puteam să dorm. Băi, mie îmi murea copilul! Nu am eu treabă cu 30.000, cu 60.000, ce ai tu în cap… Viorele, mie îmi murea copilul și dacă era și copilul tău acolo lângă al meu, cred că amândoi ne tăvăleam prin curtea spitalului – cu Covid!”, a spus Tăbăcaru.

Acesta i-a mai cerut lui Viorel Cataramă să nu mai spună că pot muri și 30.000 de oameni, dar că economia trebuie să meargă mai departe. „Să nu te mai aud, te implor, că zici că pot muri oricâți oameni! Dacă murea copilul meu, intram în pușcărie, cine știe ce făceam. Să nu te mai aud că zici să moară lumea! Cum să meargă, mă, 30.000 de sicrie că așa vrea nu știu cine?! Sunteți nebuni?! Lasă vrăjeala, te rog!”, a mai spus Cornel Tăbăcaru.

Viorel Cataramă a făcut o afirmație șocantă, duminică, la ,,Sinteza zilei”. Afaceristul a spus că, din punctul său de vedere, nu contează cât de mulți oameni mor, chiar și 30.000, atâta timp cât nu se prăbușește economia României. În plus, Viorel Cataramă s-a remarcat, în ultima vreme, printr-un comportament care ar putea fi catalogat cel puțin ciudat. Milionarul a negat vehement, în toate declarațiile, existența virusului, iar pentru asta s-a dus într-un focar COVID-19, la Bărbulești, unde s-a îmbrățișat cu o persoană, suspectă de infecție cu noul coronavirus. Zilele trecute, Cataramă și-a făcut testele care au ieșit negative.

Cornel Tabăcaru (68 ani) și sotia lui, Alina, au doua fete superbe și talentate, Catinca (36 ani) și Ștefania (28 ani). Fiica cea mare e curator de artă și a absolvit Dreptul la Universitatea Duke din Carolina de Nord. Vara trecută, ea s-a căsătorit cu medicul stomatolog Jamil El Hallak. Mezina locuiește la Londra și a lucrat pentru revista „Vogue”.

loading...
error: Content is protected !!