joi, 04 iunie 2020

Cine este pacientul cu COVID 19 care a pus Poliția în alertă după ce a refuzat să-și ia tratamentul

Un pacient cu coronavirus de la Spitalul Rm. Sărat a pus în alertă poliția după ce a refuzat să-și ia tratamentul administrat de medici. Tânărul, de 23 de ani, ar fi primit un nou rezultat pozitiv la ultimul test COVID 19 iar după aflarea rezultatului a devenit recalcitrant.  Pentru că nu l-au putut liniști și convinge să ia medicamentele, cadrele medicale au solicitat intervenția polițiștilor. S-a întâmplat miercuri dimineață, în jurul orei 9. La fața locului au fost trimiși mai mulți polițiști, printre care și doi negociatori de la IPJ Buzău. După aproximativ două ore, tânărul a fost convins că trebuie să rămână internat și să-și ia tratamentul prescris de medici.
“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rm. Sărat au fost sesizați telefonic de către reprezentantul unei unități medicale din Rm. Sărat cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani, din municipiul BUzău, internat în unitatea medicală după ce a fost confirmat cu coronavirus, provoacă scandal pe fondul faptului că nu dorește să-și ia tratamentul. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rm. Sărat, împreună cu negociatori din cadrul IPJ Buzău. Aceștia au identificat persoana care avea un comportament recalcitrant. Iar în urma discuțiilor purtate, au convins tânărul să se liniștească și să rămână în unitatea medicală pentru a primi îngrijirile necesare”, a precizat ag. de poliție Cornelia Stroe, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Tânărul de 23 de ani, Marius M., din clanul Pistol, nepotul primului pacient din cartierul Poștă, este cel care în urmă cu cinci ani a atacat cu un cuțit doi tineri, unuia secționându-i artera femurală, iar pe celălalt tăindu-l la un călcâi. Întreaga scenă s-a petrecut în zona intersecției străzii Patriei cu Unirii. Individul de nici 18 ani la acel moemnt a scos cuțitul după un schimb de replici cu unul dintre tineri. Acesta a reușit să fugă, însă, la un moment dat, a căzut pe trecerea de pietoni, iar agresorul s-a năpustit asupra lui. Ceilalți doi ei, i-au sărit în ajutor, însă unuia dintre tineri, cel în vârstă de 22 de ani, i-a fost secționată artera femurală, fiindu-i pusă viața în pericol, iar un altul a fost tăiat la călcâi.

2 COMENTARII

  1. A murit un om la Rm Sarat! De ce Dimian nu este anchetat? A murit in strada ca un caine. Dupa ce a platit sute de milioane statului roman. Si statul roman nu a facut nimic. A incasat banii si a inchis ochii. Carjane ai inchis spitalul si ai adus bolnavi de Covid la Rm Sarat ca a stat spitalul gol luni de zile. Ai platit cateva miliarde degeaba. Sa intrebam daca au dat parandarat?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!