vineri, 03 iulie 2020

O fetiţă intoxicată cu monoxid de carbon, în stare gravă la UPU

Update:

Starea generală a fetiţei s-a ameliorat, transmite medicul Adrian Zoican, şeful UPU Buzău, aceasta aflându-se acum internată pe Secţia Pediatrie. Mama fetiţei nu a mai fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru că măsurile de resuscitare efectuate de echipajul de pe Ambulanţă nu au avut rezultat.„Mama pacientei a fost găsită decedată acolo. S-au încercat măsuri de resuscitare de către echipajul de pe Ambulanţă, dar fără succes şi de aceea nu a mai fost adusă la UPU”, spune şeful UPU, medicul Adrian Zoican.

Mama fetiţei, o tânără de 26 de ani, nu a mai putut fi salvată

Astăzi, pe la orele prânzului,  o fetiţă, din localitatea Călţuna, comuna Smeeni a  fost adusă în stare gravă la Unitatea de primiri Urgenţe. Copilul,  în vârstă de 7 ani,  cu stare generală gravă,  a fost găsit inconştient acasă. În aceeaşi cameră cu el se afla mama lui, în vârstă de 26 de ani, decedată din cauza monoxidului de carbon şi a fumului de la sobă. Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe şi se află într-o stare mult mai bună, spune şeful UPU, medicul Adrian Zoican. Din păcate, mama copilui nu a putut fi resuscitată, transmite aceeaşi sursă. Copilul este examinat de echipa de gardă. Tatăl copilului se află plecat la muncă în străinătate, copilul fiind în grija mamei. Tatăl este şi cel care a dat alarama fiind îngrijorat că soţia nu răspunde la telefon. A rugat vecinii să vadă ce se întâmplă cu soţia sa. Din păcate, a fost mult prea târziu pentru soţia sa.

1 COMENTARIU

  1. Saracuta de ea. Ajunsă la UPU Buzău, e ca și moartă, o adunătură de incompetență și indolență ca la UPU Buzău, greu găsești.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!