Monden

Copiii sunt așteptați la teatru în ultima zi de vacanță!

Școala nu poate începe fără bună dispoziție și râs… pe săturate! Iar izvorul de distracție este tocmai biletul la teatru, pentru că în ultima zi de vacanță actorii buzoieni le-au pregătit și copiilor și, de ce nu?, și adulților, o interpretare specială a celebrei povești a lui Ion Creangă „Capra cu trei iezi”.

Pe 10 septembrie, de la ora 11.00 sunteți așteptați la deschiderea stagiunii de toamnă a teatrului buzoian, pentru a viziona, alături de cei mici, adaptarea originală a lui Constantin Brehnescu după povestea scriitorului Ion Creangă. Organizatorii spun că este un spectacol pentru toată familia, în care fie cei mici, fie cei mari, se vor regăsi măcar într- una dintre situațiile prezentate cu umor de povestitorul humuleștean.

Vor da viață personajelor Cristi Martin, Ionuț Octavian Ghinea, Radu Pavel, Anda Pantiș, Felicia Cruceru și Zabi Tudor, într-un spectacol regizat de Ionuț Octavian Ghinea.

„Spectacolul «Capra cu trei iezi» este un spectacol care ne aduce mai aproape de copilărie, de puritatea satului românesc şi de originile pe care le are fiecare dintre noi şi de care nu trebuie să ne îndepărtăm. Este un spectacol care ne introduce într-o altă lume, într-un sat idilic tradiţional românesc, prezentată în mod fabulos, specific literaturii şi operelor lui Ion Creangă. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis actorii.

Prețul unui bilet la piesa ce se va juca duminică la Teatrul „George Ciprian” este 25 de lei, pentru copil sau adult.

Articole similare