Administrație

Consiliul Judeţean lansează o nouă campanie de promovare turistică

Consiliul Judeţean lansează o nouă campanie de promovare a obiectivelor, locurilor, oamenilor, tradiţiilor şi legendelor din judeţul Buzău. Misiunea a fost asumată de Serviciul Dezvoltare şi Promovarea Turismului din cadrul instituţiei judeţene, iar consilierii pe probleme de turism vor fi protagoniştii materialelor de promovare.

Campania va consta în realizarea săptămânală a unui videoclip de promovare turistică, cu o durată de 90 secunde, toate cuprinse în rubrica „La noi în Buzău”. Videoclipurile vor fi lansate pe paginile de Facebook şi de Instagram  „Descoperă Buzăul”, conturile oficiale ale Consiliului Judeţean Buzău pentru promovare turistică.

În ultimii ani, Serviciul Dezvoltare şi Promovarea Turismului a avut agenda încărcată, cu o multitudine de proiecte pentru promovarea turistică a zonei judeţului Buzău. Cea mai mare realizare a echipei constituite la nivelul Consiliului Judeţean Buzău, pentru promovarea turistică, sub toate formele şi la toate nivelurile, rămâne constituirea şi recunoaşterea „Ţinutului Buzăului” la nivel UNESCO.

Un comentariu

Articole similare