joi, 04 iunie 2020

Concurență mare la Spitalul Județean Buzău/ 300 de candidați se luptă pentru 33 de posturi

Luptă acerbă pentru 33 de posturi scoase la concurs de Spitalul Județean Buzău. Nu mai puțin de 300 de candidați ale căror dosare au fost declarate eligibile vor concura pentru posturile ofertate de unitatea medicală buzoiană. „Cea mai mare concurență se înregistrează pentru posturile de asistent medical debutant unde pentru opt locuri s-au înscris la concurs 92 de candidați și pentru infirmieri debutanți unde pe nouă posturi concurează 91 candidați”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bunilă. Prin urmare, bătălia cea mai mare este pe locurile oferite debutanților. Dar oferta Spitalului Județean de Urgență Buzău include și posture pentru cadre medicale medii cu experiență.

Joi, 18 iulie, se desfășoară proba scrisă, prima etapă din cele trei a concursurilor organizate de Spitalul Județean Buzău pentru  cele 33 de posturi pentru cadre medicale cu studii medii și personal auxiliar. Este vorba despre un post de asistent medical principal, șase posturi de asistent medical, nouă posturi de asistent medical debutant, două posturi de asistent de farmacie debutant, un post de statistician medical debutant, zece posturi infirmier debutant, două posturi la serviciul de aprovi­zionare transport și un post la biroul tehnic, scoase la concurs de cea mai mare  unitate medicală din județ.

Candidații care vor obține baremul minim de 50 de puncte la proba scrisă, ce se desfășoară în două locații, dat fiind numărul mare de participanți, la sediul Spitalului Județean și la Liceul Sportiv „Iolanda Balas Soter”, vor susține apoi proba practică/ interviu, pe 24 iulie.

Între timp, echipa medi­cală a spitalului a fost completată de un medic specia­list în Obstetrică-Ginecologie, dr. Nicolae Rusu, care a promovat cu 184,19 puncte examenul pe care l-a susținut în data de 10 iulie.

De asemenea, pentru postul vacant de medic internist scos la concurs de SJU Buzău la începutul acestei luni, s-a înscris medicul Alexandru Botezat, însă dosarul acestuia este incomplet, candidatul având la dispoziție cinci zile pentru a depune documentele care lipsesc, astfel încât să poată susține concursul de angajare.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!