AdministrațiePolitic

Comunicat: PSD invită buzoienii la evenimentul „Sărbătorește românește – împreună în Parcul Crâng” (P)

Partidul Social Democrat invită buzoienii la evenimentul „Sărbătorește românește – împreună în Parcul Crâng”, miercuri, 8 mai, între orele 14.00 și 21.00.

Programul evenimentului cuprinde activități pentru întreaga familie. De la ora 14.00, copiii se vor bucura de teatru de păpuși, personaje colorate și un super spectacol de magie cu Magicianul Teo Magicool, în zona special amenajată pentru ei.

De la ora 18.00, la scena de la Obelisc, sărbătorim românește, alături de artiști buzoieni îndrăgiți: Alexandra Panaete, Ilona Neculae, Angela Manole, Mina Sandu, Cristina Maria Nicolae, Mădălina Manolache, Mario Buzoianu și Nemuritorii, urmați de două surprize de excepție: Traian și Valeria Ilea și Vlăduța Lupău și Rapsozii Maramureșului.

Evenimentul, prilejuit de lansarea candidaților PSD la Consiliul Județean și Consiliul Local, va fi o ocazie perfectă pentru ca aceștia să discute, direct, cu buzoienii, despre planurile de viitor, proiectele aflate în dezvoltare și propuse pentru implementare în municipiu și județ și pentru a le arăta acestora că reprezintă Cea mai bună echipă pentru Buzău la alegerile din 9 iunie.

Alături de consilierii propuși pe listele PSD vor fi și Constantin Toma, primarul municipiului Buzău și domnul senator Lucian Romașcanu, candidatul PSD pentru postul de Președinte al Consiliului Județean Buzău.

Biroul de Presă PSD Buzău

Un comentariu

1. Cine plătește???? Din banii cui?????
    O fi campanie electorală???
    Apropo: Când începe campania???