Economic

Comunicat: Proiectul [email protected] – Laboratorul digital: 258 de absolvenți, cei mai mulți din Constanța, Ploiești și Alexandria

Cursurile dezvoltate împreună cu Google Atelierul Digital în cadrul proiectului [email protected] – Laboratorul digital, implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, au deja 258 de absolvenți, dintre care 68 în Constanța, 62 în Ploiești, 58 în Alexandria, 53 în Galați și 17 în Iași.

Proiectul [email protected] – Laboratorul digital se adresează angajaților întreprinderilor mici și mijlocii din regiunile Nord-Est, Sud-Est, Centru și Sud-Muntenia, care au avut și au în continuare ocazia să învețe sau să-și perfecționeze competențele digitale. Aici poți dobândi tehnici referitoare la construirea unei campanii eficiente de marketing digital în social-media, dar și elementele de bază pentru protejarea datelor private împotriva atacurilor cibernetice.

Programul de formare, dezvoltat în colaborare cu Google Atelierul Digital, te învață cum să-ți faci un profil online pentru tine și afacerea ta, cum să folosești rețelele sociale și Youtube-ul pentru promovare. Poți afla cât de importantă e pagina de contact a website-ului tău și cum poți să protejezi prezența online a afacerii de atacurile cibernetice.

Cursurile pun la dispoziție o aplicație mobilă care constituie suportul procesului de formare, cât și partea practică integrală a cursului (conținut digital multimedia), iar cei  care predau sunt oameni cu experiență îndelungată în antreprenoriat sau industria internetului.

Proiectul DigiLab – Laboratorul Digital este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Articole similare