Politic

Comunicat: PRO România Nehoiu are cartea câștigătoare!

Vineri după-amiază, în prezența președintelui Felix Rache, o parte din echipa condusă de Doru Muzgoci pe Valea Buzăului a avut cea mai importantă ședință de până acum, stabilirea candidatului pentru fotoliul de primar al orașului Nehoiu, și candidații care vor reprezenta partidul în lupta pentru Consiliul Județean. De comun acord, s-a stabilit ca omul de afaceri  Radu Bularcă, foarte iubit și respectat în comunitate, să fie candidatul nostru la primărie, unde să aducă un suflu nou și să demareze o serie de proiecte cu finanțare europeană, lucru care până acum nu s-a prea făcut în zonă.

Plecat din țară pentru finalizarea unui proiect care va crea multe locuri de muncă la Nehoiu și în comunele limitrofe, acesta nu a putut participa dar s-a declarat onorat de nominalizare și a promis că va face tot ce-i stă în putință să câștige. De asemenea, tot ieri s-a stabilit ca primii care vor intra în lupta pentru Consiliul Județean să fie Doru Muzgoci și Nicu Tănase, urmând ca lista de consilieri să fie finalizată ulterior.

Tot la ședința de ieri, a fost stabilită și strategia partidului pentru câștigarea unui număr cât mai mare de primari și consilieri pe Valea Buzăului, unde organizațiile coordonate de Doru Muzgoci devin din ce în ce mai puternice, prin alăturarea zilnic a noi membri care vor o schimbarea în administrația publică locală. La sfârșitul ședinței, președintele Felix Rache s-a arătat încrezător în șansele PRO România de a fi singurul partid care va aduce un suflu nou în plan politic într-o țară condusă până acum doar de două partide care s-au succedat la Guvernare, PSD și PNL. De asemenea, faptul că noi am ales doar oameni de valoare, specialiști pentru a ne reprezenta în lupta politică din septembrie, ne recomandă și sporesc șansele candidaților PRO România de a aduna suficiente voturi pentru a câștiga.

Text asumat de PRO România – Organizația Județeană Buzău

 

3 Comentarii

  1. Mă Chuck, cică catindatul era prezent la lansare numai că combinatorul nu știe să comunice, e prea greu pentru un politruc care tastează lăutărește, după ureche. Are cică o facultate, d-aia la privați. De, după facultăți maică! Ăștia sunt, cu ăștia defilăm!

  2. Alegerea unui candidat la funcția de primar din rândul oamenilor de afaceri într-o comunitate mică este o piatră de moară, nicidecum un avantaj. Nici măcar proprii salariați nu-l votează atât timp cât acesta aplaudă orăcăielile ambasadelor ieuropene la fiecare majorare de salariu minim pe economie! Dacă oferi salarii minuscule, la limita salariului minim pe economie nu poți pretinde că ești iubit și vei fi votat de angajați. Votul salariaților din firmele pe care le patronează se vor duce într-o zonă neutră. Singur în cabina de vot sclavul salariat se simte Dumnezeu și-i arde o scatoalcă îmbuibatului afacerist care n-a catadicsit să-i pună și lui 150 lei în plus la salariu dar și-a înnoit gipanul cu modelul din anul în curs.
    Alt afacerist prosper, cu aceeași intenție de a deveni primar, îmi povestea că are probleme cu salariații și abia așteaptă să importe pakistanezi, că unul de prin Moldova s-a făcut boier cu așa captură miraculoasă, iar în campanie o să-i aud cum investesc și creează ei locuri de muncă pentru comunitate! Noroc cu Covidul că s-a sistat momentan importul de sclavi asiatici!

Articole similare