Comunicat PRO România: Am adus „lumină” în sufletele câtorva sute de buzoieni!

Ca de fiecare dată în ajun de sărbătoare, PRO România Buzău s-a mobilizat și a adus mai devreme, la figurat desigur, lumina în sufletele câtorva sute de buzoieni.

Membrii noștri, coordonați de prim-vicepreședintele Viorel Dobre alături de consilierii municipali Constantin Ionescu și Ion Barbu, au împărțit zilele trecute 5.000 de măști, atât de necesare în aceste vremuri de criză. De asemenea, 500 de pachete cu alimente au fost dăruite unor semeni de-ai noștri cu posibilități materiale reduse.

Aceștia s-au bucurat și chiar au remarcat că dacă un partid, mic și fără prea multe resurse cum este al nostru, se poate mobiliza astfel, așteptările sunt mult mai mari de la forțele politice deja consacrate. Pe care le solicităm să ni se alăture în demersul nostru de ajutor dezinteresat în timp de carantină a politicii, și să facă aceleași gesturi firești față de cei aflați în nevoi. Pentru că noi vom rămâne consecvenți în demersurile noastre și, de fiecare dată când vom putea să facem bine nu vom ezita, fără a aștepta altceva la schimb, singura mulțumire fiind bucuria de pe chipurile celor care conștientizează că nu au fost uitați și cineva totuși se mai gândește și la ei.

Cum urmează una dintre cele mai mari sărbători a creștinătății, PRO România Buzău profită de ocazie, și urează buzoienilor un Paște liniștit care să-i ajute și să le dea puterea să depășească momentele grele prin care trece toată țara. Iar bucuria că Domnul nostru a înviat să le însenineze zilele ce vor urma, astfel încât să primească speranța unor zile mai senine și mai fericite, odată cu tradiționalul Hristos a înviat!

Text asumat de PRO România – Filiala Buzău

Un comentariu

1. Ponta a adus „lumina”, cu ciobanul Ghita, intr-o barca impinsa de doi 2-3 bravi jamdarmi. Firar-va gandirea sa va fie de nesatui.