Actualitate

Comunicat: Compania de Apă Buzău, vizitată de Fundaţia Wetskills alături de un grup de studenţi olandezi şi români (P)

Luni, 13 septembrie, Compania de Apă S.A. Buzău a fost gazda vizitei unui grup de studenţi olandezi şi români, vizită organizată de Ambasada Olandei în România împreună cu Fundaţia Wetskills, care are ca scop identificarea de soluţii pentru ­pro­blemele actuale ale sistemului de alimentare cu apă şi canalizare la nivel global.

În cadrul acestei vizite, studenţilor le-a fost prezentată o scurtă istorie a Companiei de Apă, precum şi alte detalii legate de infrastructura administrată. Materialul expus s-a finalizat cu o serie de întrebări şi curiozităţi la care studenţii au primit răspunsuri şi informaţii utile, menite să îi ajute în demersurile de cercetare din sectorul furnizării serviciilor de apă potabilă. După prezentare, aceştia au fost conduşi către Staţia de Tratare a Apei Potabile de la Sursa Zahăr, unde au putut urmări etapele de tratare a apei şi modul de distribuţie al acesteia.

La finalul întâlnirii, aceştia au fost entuziasmaţi de întreaga vizită şi de faptul că au dobândit mai multe informaţii necesare pentru clarificarea proceselor de potabilizare a apei, dorind ca, pe viitor, să repete experienţa avută în cadrul organizaţiei noastre, alături de specialiştii Companiei de Apă Buzău.

Articole similare