Politic

Comunicat: 6 motive pentru care PSD merită votul buzoienilor pe 6 decembrie

Pe 6 decembrie românii sunt chemați la urne pentru a-și alege reprezentanții din Parlament pentru următorii patru ani. Votul de duminică este important pentru că, în funcție de cum vor alege românii, se va contura direcția de dezvoltare a României pentru următorii 4 ani. Iată 6 motive pentru care PSD merită votul buzoienilor:

 1. Buzoieni pentru buzoieni! Continuând linia impusă de Marcel Ciolacu din 2016, PSD Buzău propune pe listele Senatului și Camerei Deputaților numai buzoieni. Sunt oameni care cunosc foarte bine problemele județului și care vor să continue amplul proces de modernizare a Buzăului.
 2. Bani pentru dezvoltarea locală! În județul Buzău s-au implementat peste 200 de proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Astfel au fost reabilitate școli și grădinițe, modernizate drumuri de interes local, înființate rețele de apă, canalizare și modernizate rețelele de iluminat public stradal în funcție de prioritățile fiecărei localități în parte.
 3. Salarii mai mari! PSD susține munca buzoienilor și, de aceea, vrea să scutească de impozitare veniturile mici prin acordarea de deduceri mai mari, impozit ZERO la salariul minim și impozit ZERO pe bonurile de masă. Sunt măsuri europene, inteligente, social-democrate, prin care PSD dă valoare muncii salariaților.
 4. Acces la sănătate pentru toată lumea! PSD propune acces sigur și echitabil la servicii de sănătate de calitate pentru toți cetățenii, fără a-i împovăra financiar. La Buzău, PSD vrea asigurarea accesului permanent, rapid, facil și neîngrădit al tuturor cetățenilor la asistență medicală primară.
 5. Respect pentru bunicii României! PSD vrea să aplice legea de creștere a pensiilor votată de Parlament, urmând ca pensiile să se majoreze sustenabil. Este un drept al tuturor pensionarilor din România, care nu vor mai fi nevoiți să plătească factura incompetenței guvernării PNL.
 6. Soluții europene pentru combaterea Covid-19! Măsuri europene eficiente de testare în masă a populației, deschiderea școlilor și a piețelor, spitale accesibile tuturor bolnavilor cu circuite separate pentru cei afectați de Covid-19, o comunicare onestă și un parteneriat cu întreaga populație, acestea sunt soluțiile propuse de PSD în lupta cu pandemia.

Text asumat de Partidul Social Democrat – Filiala Buzău

 

 

 

4 Comentarii

 1. DE ce enumerati si 10 MOTIVE pentru care sa NU VOTEZE PSD-ul?
  AU AVUT 3 ANI TOTUL, REALIZARI MINIME, DAUNE IMENSE DEMOCRATIEI-Ordonanta 13, 10 ugust, lupta ptr salvarea lui Dragnea, etc.

 2. Din păcate acum suntem exact în cazul condamnatului la moarte: dacă-i vom da neamțului tot ce cere, pluton de execuție scrie pe noi. Dacă însă vom vota masiv împotriva lui, forțelor care manipulează scena politică li se va face frică și nu vor avea curajul să dea lovitura finală națiunii.
  Oricât de mult s-ar gudura PSD-ul, oricât sluj ar face pe la Bruxelles, nu va fi luat în seamă. Asta pentru că un partid mare îi deranjează pe grangurii europeni. De altfel ei și-ar dori fix ceea ce spune neamțul: desființarea PSD. Nu pentru că nu ar fi stat în genunchi ci pentru simpla vină că e prea mare pentru preferințele lor. Le este teamă de un nou „accident Dragnea”. În Europa de azi nu se acceptă în colonii partide care să se ridice peste 25%. De ce, e simplu: așa poți conduce mai bine turmele. Probabil veți spune că PNL are șanse să depășească acest scor. Într-adevăr, o fac, dar asta deoarece arată către „bau-baul PSD”. Dacă mâine PSD s-ar desființa, viitoarea țintă a europenilor ar fi PNL. Bineînțeles că servilii de-acolo n-ar aștepta să li se spună, ci s-ar scinda singuri.
  În ciuda cozilor de topor cățărate la vârf, în PSD există o imensă frustrare. Iar omul frustrat întotdeauna se răzbună pe călăul său. De-aceea tind să pariez pe răbufniri de frustrare ale activului de bază al PSD, care i-ar forța pe cei de la vârf s-o lase mai moale cu blaturile.
  Acum suntem în situația unui condamnat definitiv căruia nu i se mai oferă decât două variante: moartea imediată pe scaunul electric sau condamnarea pe viață. Ați putea spune că, decât să stai închis toată viața între patru pereți, mai bine rezolvi rapid cu scaunul electric. Experiența arată însă că, dacă reușești să te menții în viață, poți avea mai multe alternative: ba o evadare, ba o micșorare a pedepsei, ba o grațiere. Nimeni nu știe cum se schimbă vremurile și care vor fi oportunitățile viitorului.
  Așadar, votez PSD cu toată convingerea.

 3. Doamna cu sacou rosu tocmai ce a incheiat participarea la o sedinta politica galbena in institutia publica! Alegatorii ce sa mai inteleaga?

Articole similare