Politic

Competiția de baschet a tinerilor liberali, la a doua ediție

Organizația de tineret a PNL Buzău anunță a doua ediție a competiției de baschet „Yellow Summer Cup”, destinată nu doar tinerilor buzoieni din clasele IX–XII, ci și pasionaților de baschet de toate vârstele. Competiția se va desfășura la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, pe 1 iunie, de la ora 11.00, iar organizatorii anunță premii pentru toți participanții.

„«Yellow Summer Cup» este a doua ediție a competiției de baschet lansată toamna trecută de organizația de tineret a PNL Buzău. TNL Buzău, cu sprijinul organizației județene, adresează tinerilor buzoieni din clasele IX – XII, dar și pasionaților de baschet de toate vârstele, invitația de a se înscrie în competiția care are ca obiectiv specific promovarea baschetului, unul dintre cele mai răspândite sporturi de echipă din lume.

Toți cei care vor să își exerseze spiritul de echipă, finețea și precizia mișcărilor, inteligența și capacitatea de a construi tactici eficiente de joc sunt așteptați joi, 1.06.2023, la Sala Sporturilor «Romeo Iamandi» Buzău, începând cu ora 11.00, pentru a se întrece în meciuri de baschet 3×3. Conform regulamentului, pe lângă secțiunea destinată elevilor de liceu, în cadrul întrecerii sportive există și categoria OPEN, pentru participanți din toate categoriile de vârstă, în funcție de numărul de înscrieri”, transmite PNL Buzău.

Pentru a participa, doritorii trebuie să formeze o echipă din trei prieteni plus o rezervă. Apoi, aceștia trebuie să trimită un e-mail la adresa [email protected], unde să specifice numele tuturor și numerele de telefon, până la data de 26 mai. Cei înscriși vor primi e-mail de confirmare privind participarea la concurs și regulamentul jocului, iar în data de 1 iunie, începând cu ora 10.45, echipele sunt așteptate la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Se vor juca meciuri 3 la 3 și toți participanții vor primi diplome, iar primele trei echipe clasate din fiecare categorie vor fi recompensate cu premii.

Articole similare