Sport

Cod vişiniu la Sala Sporturilor!

Gloria Buzău – Rapid Bucureşti, azi, de la 17.30, pe Pro Arena

Din nou meci mare la Sala Sporturilor, după doar cinci zile de la vizita super-campioanei băieţilor, Dinamo Bucureşti, pe care HC Buzău a întâlnit-o în runda inaugurală a campionatului. Astăzi, la Buzău vine campioana fetelor, Rapid Bucureşti, pentru a da replica Gloriei într-unul din cele mai grele meciuri şi, totodată, derby-uri ale stagiunii care a început duminică.

În aşteptarea campioanei, echipa buzoiană a început perfect noul sezon, cu o victorie la scor, tot la Sala Sporturilor, împotriva Slatinei, un meci numai bun pentru Adrian Chiruţ de a observa ceea ce mai are de reglat pentru confruntarea cu formaţia de top a spaniolului Carlos Viver. În schimb, Rapidul a avut parte de un start extrem de greu, tocmai împotriva rivalei la titlu, CSM Bucureşti, cu care a terminat la egalitate, 31-31, în Sala Giuleşti. Chiar dacă, între timp, lucrurile s-au schimbat semnificativ, loturile au suferit modificări, iar acum suntem abia la începutul campionatului, Gloria are de partea ei ascendentul moral al ultimei dispute directe de la Sala Sporturilor, din februarie, când a produs viitoarei campioane o înfrângere grea, 30-25, care ar fi putut să le coste la final titlul pe rapidiste.

Pentru partida din această seară, de la 17.30, transmisă în direct şi pe Pro Arena, se anunţă o sală arhiplină, dar şi o atmosferă de zile mari, un sector al tribunelor fiind rezervat galeriei vişinii. Oricum, nu mai sunt bilete online, cei mai norocoşi ar mai putea găsi poate la casa Sălii Sporturilor, deschisă în intervalul orar 09.30-17.30. Preţul unui bilet, intrare generală, este de 30 de lei.

Cine are accesul gratuit

Sub rezerva că la ora când citiţi aceste rânduri biletele de acces la partida din această seară se vor fi epuizat şi fizic, câteva categorii de persoane beneficiază de accesul gratuit, potrivit unui comunicat al clubului. Astfel, copiii cu vârsta de până la 16 ani pot intra gratis, dar, atenţie!, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naştere (copie), a carnetului de elev sau a cărţii de identitate. Însoţitorii copiilor ce depăşesc vârsta de 16 ani vor plăti biletul de acces, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândul 12.

De asemenea, sportivii legitimaţi la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, la fel, în limita locurilor disponibile, în sectorul „D”, rândul 13, în baza legitimaţiei de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului anunţat. În fine, şi persoanele cu dizabilităţi şi cele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 şi 2.

Liga Naţională – Etapa a 2-a

 • CSM Bucureşti – CSM Tg. Jiu
 • Gloria Buzău – Rapid Bucureşti
 • Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie
 • Gloria Bistriţa – SCM Rm. Vâlcea
 • CSM Galaţi – SCM Craiova
 • CSM Slatina – Minaur Baia Mare
 • Dunărea Brăila – HC Zalău 

Clasament

 1. VÂLCEA – 3 p.
 2. Gloria – 3 p.
 3. Craiova – 3 p.
 4. Bistriţa – 3 p.
 5. Tg. Jiu – 3 p.
 6. Brăila – 1 p.
 7. CSM Bucureşti – 1 p.
 8. Rapid – 1 p.
 9. Cisnădie – 1 p.
 10. Mioveni – 0 p.
 11. Zalău – 0 p.
 12. Baia Mare – 0 p.
 13. Slatina – 0 p.
 14. Galaţi – 0 p.

Un comentariu

 1. Dle Baltag , sunteti sigur ca dl.primar si „bodyguarzii” lui platesc bilet ?
  Sa nu-mi serviti textul cu primarul sponsorizeaza , ca nu accept ! Primaria sponsorizeaza din bugetul urbei , nu primarul din banii lui !

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker