miercuri, 27 mai 2020

Cioloș, la Buzău: „Domnul Dragnea o să aibă un colțișor pentru dânsul mai încolo un pic”

Președintele Partidului Libertății, Unității și Solidarității, Dacian Cioloș, a declarat duminică, la Buzău, că vrea să vadă de la Liviu Dragnea „declarațiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată și n-au colaborat cu servicii de informații din țară și din străinătate”, ­alt­fel acuzațiile lui rămân „vorbe în pustiu”.

„Liviu Dragnea, Sebastian Ghiță, ceilalți care se plimbă de câțiva ani de zile pe la instituțiile de forță și pe la serviciile de care vorbesc acum și cu care au avut treabă, nu găsesc altă scuză decât să acuze ceea ce fac ei în partid spre ceilalți. Înainte de toate, vreau să văd de la Liviu Dragnea declarațiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată și n-au colaborat cu servicii de informații din țară și din străinătate. Asta am făcut noi la PLUS, toți cei din conducere, în frunte cu mine, asta trebuie să o facă și ei”, a afirmat Dacian Cioloș.

Totodată, Cioloș a susținut că Liviu Dragnea „nu are altceva ce să vândă decât povești”: „Asta au făcut de când au ajuns la guvernare, au atacat justiția, au atacat statul român ca să își rezolve problemele, România începe să devină tot mai mult un stat controlat de un partid. Vreau să-mi arate Liviu Dragnea unde este bunăstarea în buzunarul românilor și în mâna cui este buzunarul românilor de un an și ceva. Faptul că Dragnea se duce doar prin Sud, unde are gardă pretoriană care îl înconjoară și stă ascuns pentru că nu are curajul să iasă în piața publică în fața românilor să dea explicații, arată halul în care a ajuns Dragnea în fruntea PSD”, a mai spus Cioloș.

Liderul PLUS a mai punctat faptul că, momentan, prioritatea formațiunii pe care o conduce sunt „românii care cred că România poate să stea demnă în Uniunea Europeană”: „Dragnea nu știe ce vrea de fapt, ba este european, ba vrea un colțișor pentru România. O să aibă dânsul un colțișor pentru dânsul mai încolo un pic, deocamdată pe noi ne interesează cum facem să stopăm ciuma asta care duce România la sapă de lemn, prioritatea noastră sunt românii care cred că România poate să stea demnă în Uniunea Europeană”, a mai precizat Cioloș.

Președintele Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) Dacian Cioloș, fost premier și comisar european, a fost duminică la Buzău pentru a se alătura campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare pe care o desfășoară membrii formațiunii sale politice, alături de aliații din Uniunea Salvați România. El s-a întâlnit cu buzoienii – printre care s-a numărat și primarul Constantin Toma și a participat la strângerea de semnături în zona centrală a municipiului. O acțiune similară a avut loc și vineri, pe 8 martie, când deputatul USR de Iași Cosette Chichirău a participat la campania de strângere de semnături din Piața Dacia.

1 COMENTARIU

  1. NU pentru Cioloș, nu are capacitate să conducă singur, toate alianțele se destramă

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!