duminică, 24 ianuarie 2021

Ciolacu: „Vom intra în opoziţie şi vom face cea mai dură opoziţie pe care a făcut-o până acum PSD”

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că PSD va intra în Opoziţie şi va face „cea mai dură opoziţie” de până acum. „Vom folosi toate pârghiile democratice să apărăm votul românilor şi să-i ferim de acest dezastru care o să urmeze în România”, a declarat Ciolacu.

„Noi nu am dorit să participăm la această mascaradă făcută la adresa voturilor românilor, democraţiei şi a Constituţiei de către preşedintele României. PSD, cu toate că a câştigat alegerile, prin implicarea grosolană a preşedintelui României într-o democraţie, mai ales că s-a şi antepronunţat ce doreşte şi cum şi-l doreşte pe domnul Cîţu, după cum ştim groparul economiei româneşti în ultimul an de zile. Vom intra în Opoziţie şi vom face cea mai dură opoziţie pe care a făcut-o până acum PSD”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu, după desemnarea lui Florin Cîţu în funcţia de prim-ministru.

Ciolacu a mai precizat că PSD va folosi „toate pârghiile”: „Vom folosi toate pârgiile democratice să apărăm votul românilor şi să-i ferim de acest dezastru care o să urmeze în România (…) Aştept să văd adevărul când va veni domnul Cîţu cu proiectul de buget şi vom vedea, de fapt, proiectul austerităţii pentru anul 2021”, a mai declarat liderul PSD.

Întrebat dacă social-democrații pregătesc suspendarea președintelui Klaus Iohannis, Ciolacu a răspuns: „Am zis de la început că este un act extrem suspendarea, mai ales când avem în față o criză sanitară și o criză economică, culmea, declanșată de domnul Cîțu. Haideți să depășim… Faptele președintelui Iohannis rămân în continuare, nu se prescriu”, a precizat liderul PSD.

loading...
error: Content is protected !!