sâmbătă, 11 iulie 2020

Ciolacu: „Să nu confundăm pensiile militarilor, punându-le în același coș cu pensiile speciale”

Partidul Social Democrat nu va vota reducerea pensiilor militare, a anunțat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, liderul organizației județene a Partidului Social Democrat, la conferința de presă de vineri a acestei structuri politice. Acesta a arătat că se încearcă „deturnarea” adevărului prin includerea, în mod fals, a pensiilor militare în categoria celor speciale. Mai mult, a precizat Ciolacu, niciun parlamentar de Buzău nu beneficiază de pensie specială.

„Am spus și la manifestarea de Ziua Armatei că se încearcă o deturnare a unui adevăr și a unei realități atunci când vorbim de pensiile militare: acestea nu sunt pensii speciale. Mai mult, cred că în acest moment niciun parlamentar PSD de Buzău nu beneficiză de vreo pensie specială pentru parlamentari; eu, în mandatul trecut, mi-am dat demisia în ultima zi pentru a nu beneficia de acest drept, iar toți ceilalți parlamentari sunt la primul mandat și nu au această pensie specială. Vreau să fiu foarte bine înțeles în legătură cu modul în care vedem noi lucrurile în ceea ce privește pensiile speciale. Dar să nu confundăm pensiile militarilor, punându-le în același coș cu pensiile speciale”, a spus Ciolacu.

Mai mult, președintele Camerei Deputaților a precizat că discursurile demagogice pe tema pensiilor militare crează tensiuni sociale: „Sub nicio formă noi nu vom vota această modificare ci, dimpotrivă, vom susține în continuare pensiile militare, ale unor oameni care își servesc patria cu demnitate și onoare și, de fiecare dată, ne face plăcere să fim alături de ei, dar când este vorba să schimbăm anumite inechități începem și pornim într-un discurs demagogic gratuit și care depășește deja și crează tensiuni sociale”, a mai spus președintele organizației județene a Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

Mai mult, în ediția de luni a cotidianului OPINIA.

2 COMENTARII

  1. ADEVARAT DOMNULE CIOLACU. ESTE O MARE DIFERENTA INTRE PENSIILE MILITARE SI CELE SPECIALE… ATITA A MODULUI DE CALCUL CIT SI A CUNTUMULUI.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!