sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Ciolacu pune tunurile pe PNL şi USR-PLUS: „Nu credeam că sunteţi atât de josnici încât să minţiţi milioane de copii”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a lansat un atac foarte dur la adresa coaliţiei de guvernare, după ce partidele de la putere au decis să majoreze doar cu 20% alocaţiile.

„Am înţeles că nu daţi doi bani pe ideea de a creşte salariile românilor – nici a celor plătiţi cu lefuri mici, în sectorul privat şi nicidecum a bugetarilor! Am înţeles că nu vă interesează să le daţi pensionarilor măcar şansa de a-şi păstra nivelul de trai, amânând la nesfârşit majorările de pensii. Însă nu credeam că veţi avea atâta josnicie să minţiţi privind în ochii a milioane de copii! Înaintea alegerilor aţi promis că le dublaţi alocaţiile – nu în toamna acestui an, cum propusese PSD şi votase Parlamentul – ci în tranşe semestriale de câte 20%, până în 2022. Azi, aţi arătat ţării că şi dublarea alocaţiilor a fost o farsă sinistră!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat subliniază că liberalii au dat mai multe ţepe copiilor: „În #Guvernul Ţepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii ţării cu alocaţiile, aşa cum USR-PLUS i-a minţit pe părinţii lor cu sloganul TaxeZero pe salariul minim! Sunteţi mici la suflet şi lipsiţi de omenie! Sunteţi #Guvernarea Anti-Alocaţie, în care până şi copii primesc ţeapă cu dedicaţie!”, a completat Marcel Ciolacu.

 

loading...
error: Content is protected !!