vineri, 23 octombrie 2020

Ciolacu: ,,În sfârșit, Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: Norocul”

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat, marți, după ce preșe­dintele Klaus Iohannis a făcut din nou declarații de presă de la Cotroceni, că ,,fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ține loc de măsuri concrete”.

,,În sfârșit, președintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: NOROCUL! Ca la păcănelele atât de dragi Guvernului Său! Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ține loc de măsuri concrete. Nu poți să stai doar cu ochii pe data alegerilor și să privești de la Cotroceni cum totul se prăbușește în jurul tău”, a transmis, marți seară, Marcel Ciolacu, după conferința de presă a președintelui Klaus Iohannis de la Cotroceni.

Ciolacu a mai afirmat că viitorul depinde doar de noi, nu de noroc: ,,Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc. (…) O țară nu se conduce la noroc! Vom lupta în conti­nuare pentru siguranța locurilor de muncă! Pentru un trai mai bun! Pentru investiții în oameni, nu în păcănele”, a mai afirmat Ciolacu.

Acesta a enumerat mai multe legi votate de PSD în Parlament, tot marți: „Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc. De aceea, astăzi în Parlament PSD a votat o serie de legi așteptate de întreaga societate: acordarea stimulentelor pentru profesori și personalul auxiliar (din fonduri europene); pachetul minim de servicii – o lege esențială făcută în colaborare cu UNICEF, prin care copiii fără posibilități vor primi o șansă în viață pe care nimeni nu le-a dat-o până acum (din fonduri europene); respingerea ordonanței criminale și ANTINAȚIONALE prin care Guvernul PNL a încercat, din nou, să vândă avuția națională – perlele economiei românești – CEC, Hidroelectrica, Eximbank și tot ce a mai rămas românesc și profitabil; confiscarea extinsă a averilor – toți cei care nu vor putea justifica de unde au acumulat averi colosale le vor pierde fără drept de apel”, a mai spus ­li­derul PSD, care a încheiat spunând că „o țară nu se conduce la noroc”.

Reacția lui Marcel Ciolacu vine după o declarație de marți seara a președintelui Klaus Iohannis, care a spus, întrebat despre organizarea alegerilor parlamentare: „Am întrebat pe mai mulți, experți, medici, specialiști, niciunul nu a reușit să îmi spună cu mâna pe inimă că în martie va fi mai bine decât în decembrie (…) Deci să ne așteptăm, dacă avem noroc, fiindcă nu depinde deloc de noi, dacă avem noroc și se găsește un vaccin viabil, atunci să ne așteptăm la o îngrădire și cu ajutorul vaccinului a acestei pandemii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!