duminică, 24 ianuarie 2021

Ciolacu: Guvernul vrea să îngheţe mai multe venituri, inclusiv salariile profesorilor

Cabinetul Cîțu nu a avut nevoie decât de câteva zile pentru „a-și da arama pe față: astăzi (luni, n.r.), a dat oficial startul austerității!”, scrie pe Facebook președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

„Cabinetul Cîțu nu a avut nevoie decât de cîteva zile pentru a-și da arama pe față: astăzi (luni, n.r.), a dat oficial startul #austerității! Prima decizie a acestui Guvern Strâmb al Dreptei este stoparea creșterii valorice a prestațiilor sociale. O lovitură dramatică pentru cei mai defavorizați dintre români, pe care PNL și USR-PLUS îi condamnă la sărăcie extremă”, arată Ciolacu.

Conform acestuia, Guvernul vrea să îngheţe mai multe venituri începând de anul viitor, printre care indemnizaţia de hrană, sporurile, voucherele de vacanţă, dar şi salariile profesorilor: „Nici vorbă de TaxeZero pe salariul minim, cum propunea USR în campanie! În schimb, vor să umilească milioane de angajați crescând salariul minim brut pe țară garantat în plată pentru anul 2021 cu maxim 70 de lei lunar. Asta înseamnă că generosul Cîțu le oferă muncitorilor români câte 2 lei în plus pe zi! Atât au putut…”, a scris pe Facebook președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

2 COMENTARII

  1. Niciun bugetar nu merita salariul pe care îl are în prezent. Despre mărirea salariilor la bugetari, ce sa zic, mai facem o revolutie ca sa terminam cu găștile de la stat. La noi nimic nu functioneaza, nu justitie, nu sanatate, nu invatamant, nu finante, dar avem salarii ca in Germania pentru acesti incompetenți.

  2. COMENTARIU EDITAT: Profesorii sunt orgolioși. Nu se lasă mituiți cu salarii mari de către (…) de la PeeeSeeeDeee. Acum pot dormi liniștiți. Cinstita guvernare di driapta îi tratează corect.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!