Politic

Ciolacu: Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenție Democrată se ceartă pe putere, în vreme ce țara se scufundă în criză!

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a scris pe Facebook că Dreapta întoarce România în anii 1996-2000, ,,o altă Convenție Democrată, cu PNL și USR, se ceartă pe putere, în vreme ce țara se scufundă în criză”, în timp ce ,,la Cotroceni, un alt Emil Constantinescu – mult mai depășit de situație – se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul”.

,,Dreapta întoarce Româ­nia în anii 1996-2000: o altă Convenție Democrată, cu PNL și USR, se ceartă pe putere, în vreme ce țara se scufundă în criză!”, transmite Ciolacu. El arată că ,,avem cea mai mare inflație din ultimii zece ani. Școlile și spitalele nu au bani să plătească utilitățile. O treime din micile companii sunt în insolvență sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie”, mai scrie liderul PSD.

Potrivit acestuia, ,,la Cotroceni, un alt Emil Constantinescu – mult mai depășit de situație – se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul. Și, la fel ca atunci, indiferent ce combinații ar face, ajungem la același rezultat: doar PSD este capabil să scoată țara din cea mai grea situație socio-economică din ultimii 20 de ani!”, mai spune președintele PSD.

Marcel Ciolacu a transmis, marți, în contextul negocierilor pentru formarea unui nou Guvern, că va discuta cu Dacian Cioloș dacă va fi invitat, dar că i se pare ,,total neserioasă” abordarea premierului desemnat, care consideră PSD a doua opțiune. Întrebat dacă PSD exclude susținerea lui Dacian Cioloș, Ciolacu a afirmat: ,,Vrem să avem în România iarăși un Guvern Zero?”.         

Articole similare