Sport

Chindia – Sepsi, primul meci de Liga 1 al sezonului în Crâng. Cum se intră pe stadion

Chindia Târgoviște se întoarce la Buzău pentru primul meci al noului sezon din Liga 1. Echipa dâmbovițeană, care urmează să evolueze în Crâng cel puțin în prima parte a turului, în funcție de cât de repede vor fi finalizate lucrările de mo­dernizare a propriului stadion, o va întâlni în această seară, de la ora 18.30, pe Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa a doua a campionatului. Puse deja în vânzare online, biletele pot fi achiziționate, astăzi, și de la casele stadionului din Crâng, la prețul de 15 lei, atât la Tribuna 1, cât și la Tribuna a 2-a. La această partidă pot asista spectatori în limita a 50 la sută din capacitatea stadionului. Vor avea acces, conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

• Persoanele care pre­zintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

• Persoanele care certi­fică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Copiii peste 12 ani au același regim precum persoanele enumerate mai sus.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces.

Partida dintre Chindia Târgoviște și Sepsi Sf. Gheorghe este transmisă în direct și la TV, pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV.

Articole similare