Economic

Cele mai populare modele de brazi artificiali de Crăciun, preferate de români

Timpul a trecut repede și iată că, în cele din urmă, a sosit și acel moment plăcut: alegerea bradului perfect pentru Crăciun, pentru a crea o atmosferă minunată de sărbători. Alegerea, în acest an, va fi destul de ușoară, mai ales că s-a observat preferința românilor pentru brazii artificiali de Crăciun, care sunt comercializați în magazinele online, într-o gamă diversificată de modele foarte frumoase și interesante.

Românii vor să știe ce preț vor avea brazii de Crăciun anul acesta. Prețurile variază în funcție de complexitatea modelului, prin urmare ei trebuie să vadă ce variante de brazi artificiali sunt pe piață și să aleagă modelul dorit, în funcție de calitate, aspect realist, design impresionant și preț.

Brazii artificiali de Crăciun sunt disponibili în diferite forme și dimensiuni. Ramurile lor pot fi realizate dintr-un amestec de materiale, din PVC, PP și PE. Brazii artificiali din materiale PP au ace puternice, foarte frumoase și arată aproape ca brazii naturali. Cei din PE au ace 3D, foarte rezistente și durabile în timp. Brazii artificiali din materiale PVC sunt cei mai comuni în prezent.

Iată care sunt cele mai populare modele de brazi artificiali de Crăciun:

Brazi artificiali ninși, în stil scandinav

Pentru a crea o atmosferă feerică de Crăciun, cea mai bună alegere ar fi un brad artificial cu ramuri bogate și verzi, care să aibă vârfurile ninse și conuri incluse, aranjate în diferite feluri, nicidecum uniform.

Bradul artificial cu vârfurile ninse și conuri dispuse pe ramuri are un aspect senzațional, încât ar putea fi un pom de Crăciun cu aspect iconic, care te duce cu gândul la bradul adevărat, din pădurile scandinave. Un asemenea brad nu este deloc supraîncărcat, indiferent câte și ce tip de decorațiuni se agață de ramurile lui.

Brazi artificiali cu aspect natural

Mulți români sunt interesați de brazi artificiali care au un aspect foarte apropiat de brazii din pădurile noastre, care sunt realizați din materiale de înaltă calitate și eventual au și LED-uri integrate cu lumină caldă, care poate fi ajustabilă.

Avantajele oferite de acești brazi sunt apreciate de oameni, mai ales cele legate de faptul că brazii nu sunt deloc costisitori, durabilitatea lor în timp fiind de 5-10 ani. Despre brazii din PE, cu ace 3D, se spune că durează în timp și 20 de ani. Un alt avantaj este aspectul elegant care se aseamănă foarte mult cu aspectul unui brad adevărat. Brazii artificiali nu necesită îngrijire, nu trebuie udați și au ace rezistente, care nu cad pe covor (ca la bradul natural care se usucă în scurt timp).

Unii brazi artificiali au acele lungi și se aseamănă cu pinul. Aceștia sunt foarte frumoși, au coroana bogată și par și mai bogați după ce sunt împodobiți cu diferite decorațiuni.

Brazi artificiali cu efect de lux

Brazii de lux sunt foarte frumoși și de asemenea preferați de români. Cei care sunt mai înalți (ca de exemplu brazi artificiali 210 cm, brazi artificiali 240 cm) sunt potriviți pentru familii care locuiesc la case și vile, sau pentru firmele care vor să creeze o atmosferă festivă pentru Sărbătoarea Crăciunului.

Românii care sunt în căutare de exemple în trend, pot găsi promoții și oferte brazi artificiali de pe BraziCraciun.net, care sunt apreciați mai ales datorită asemănării cu cei naturali. În plus, se oferă și un cupon de reducere cadou, în valoare de 50 RON, care are codul „CADOU50” și se aplică la comenzile a căror valoarea minimă este de 600 RON.

Datorită atmosferei de Anul Nou, în mall-uri și magazine au apărut foarte mulți brazi artificiali de Crăciun gata împodobiți și în moduri diferite, care îi pot ajuta pe români să facă alegerea cea mai bună. Selecția se face în funcție de culorile și dimensiunile brazilor de Crăciun, dar și în funcție de preferințele individuale, din variante precum:

  • Brazi artificiali de lux cu denumiri precum brad Colorado, brad Royal Lux, brad Nebraska, brad Normandia, brad Ottawa, brad Toronto sau brad Nevada
  • Brazi artificiali de Crăciun care sunt gata împodobiți și se pot închiria
  • Brazi artificiali albi, verzi, roșii, roz, negri
  • Brazii artificiali 180 cm, brazi artificiali 210 cm, brazi artificiali 240 cm
  • Brazi Crăciun ieftini online care pot fi înalți de 2 m sau 3 m.

Bradul artificial este cu siguranță cel mai frumos cadou de Crăciun. Pentru a nu pierde prea mult timp cu alergatul prin magazine, cea mai bună idee este achiziționarea unui brad artificial din magazinele online, mai ales că livrarea se face rapid acasă, în cel mult 48 h, iar transportul poate fi și gratis. Prin urmare, românii nu mai trebuie să piardă prea mult timp, înainte de Crăciun, cum se întâmplă în cazul când decid să cumpere bradul de la magazinele din oraș, din supermarket-uri.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker