Economic

Cele mai populare jocuri de păcănele din vara anului 2021

Vara este perioada vacanțelor, în care avem mai mult timp pentru activitățile care ne relaxează. La pescuit, la munte sau pe plajă, pasionații de sloturi își pot lua cu ei cazinoul online favorit, pe telefon sau pe tabletă.

Dacă vrei să te distrezi și tu, iată care sunt cele mai populare păcănele online din această vară:

20 Super Hot

Este produs de EGT și poate fi jucat la majoritatea cazinourilor online licențiate din România. Are o rată medie de câștig care nu impresionează, de 95,79%, însă este un joc cu volatilitate scăzută, rotirile câștigătoare fiind frecvente.

20 Super Hot are 20 de linii de plată, fiind structurat pe 5 coloane. Face parte din categoria jocurilor „ca la aparate”, adică simbolurile principale sunt fructele și șeptarii. Șeptarul substituie toate simbolurile (cu excepția simbolului Scatter) atunci când se pot forma combinații câștigătoare. În același timp, este și unul dintre cele mai valorase simboluri. Cinci șeptari opriți pe ecran pe o linie de plată înseamnă un câștig de 1.000 de fise, în timp ce 5 steluțe galbene plătesc 10.000 de fise.

Fructele care plătesc cel mai bine sunt strugurii: 5 struguri pe o linie de plată aduc 400 de fise. Acest joc are funcția Gamble, prin care se poate înmulți câștigul fiecărei runde, dar și Jackpot Cards, o funcție de jackpot care poate fi declanșată indiferent de miză și care poate aduce un premiu de peste 200.000 de euro.

Twin Spin 98

Este produs tot de EGT, dar, spre deosebire de jocul prezentat mai sus, are o rată de câștig (Return To Player) de 98% și 243 linii de câștig, grație mecanismului Megaways. În cazinourile online există și în varianta Twin Spin Deluxe.

Jocul este structurat pe 5 coloane, pe care se succed simboluri reprezentând valorile cărților de joc, fructe, clopoței și BAR. Se numește „Twin Spin” (rotire geamănă) pentru că, în timpul fiecărei runde, cel puțin două coloane alăturate se sincronizează, astfel că se măresc considerabil șansele de a se forma combinații câștigătoare. Pe durata învârtirii, rolele gemene se pot extinde cu o altă rolă adiacentă/alte role adiacente.

Simbolul WILD substituie orice alt simbol atunci când se pot forma combinații câștigătoare. Dintre celelalte simboluri, cel mai valoros este diamantul: 5 diamante plătesc 1000 de fise.

Burning HOT

Burning Hot este asemănător cu 20 Super Hot. Payout-ul este de 96.45%, iar volatilitatea este scăzută. Portocalele, strugurii, pepenii, prunele, cireșele, șeptari sau steluțele vin cu câștiguri dese. Ca noutate, apare trifoiul cu patru foi, care este simbol Wild. Cel mai valoros simbol este șeptarul: primești 3.000 de fise pentru 5 șeptari. Sunt două simboluri Scatter: dolarul și steluța violet.

Fiind  un slot produs de EGT, nu lipsesc funcția Gamble și Jackpotul Progresiv (Jackpot Cards), cu patru niveluri de câștig reprezentat de simbolurile cărților de joc.

Book of Ra

Book of Ra Deluxe face parte din categoria de jocuri de păcănele online inspirate din legendele Egiptului Antic. Jucătorul este în rolul exploratorului pleacă în căutarea cărții zeului cel mare, aventura fiind transpusă într-o grafică modernă de cei de la Green Tube.

Rata de câștig setată de producător este de 95,1%. Sunt10 linii de câștig, iar cel mai așteptat simbol este chiar cartea. Dacă apare minim de trei ori pe ecran, el declanșează o serie de 10 pariuri gratuite în timpul cărora apar factori de multiplicare. Câștigul maxim în timpul rundelor suplimentare este de 10035 de ori miza rotirii. De asemenea, cartea este și simbol Wild, înlocuind alte simboluri pentru formarea combinațiilor câștigătoare.

Alte simboluri sunt scarabeul, imaginea exploratorului, faraonul și diverse însemne din Egiptul Antic. Cel mai valoros simbol este exploratorul. Cinci exploratori plătesc de 50 de ori miza rundei câștigătoare.

Shining Crown

Shining Crown este regele nu neîncoronat, ci încoronat al sloturilor cu fructe și șeptari. Cei de la EGT a avut o idee foarte bună atunci când au introdus coroana strălucitoare care, o dată apărută pe ecran, se extinde pe toate coloana în trei simboluri Wild care aduc câștiguri în combinație cu celelalte simboluri.

Jocul se desfășoară pe 3 linii și 5 role. Astfel, se formează 10 linii de plată. Simbol Wild poate să apară pe rolele 2, 3 si 4. Există și două simboluri Scatter: steluța purpurie și dolarul. Cel mai valoros simbol este șeptarul: cinci de „7” plătesc 5.000 de fise.

La finalul oricărei runde, indiferent de valoarea mizei, se poate declanșa unul dintre cele patru Jackpot Cards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare