Educație

Cele mai noi și frumoase cărți de copii pe care le poți comanda de la LIBREX

Pentru a se dezvolta și pentru a se distra, copiii au nevoie în permanență de informații noi. De aceea, îți recomandăm să le oferi cât mai des posibil cărți noi, adaptate vârstei. Pot fi cărți de povești, cărți care să îi ajute să învețe alfabetul, cărți științifice și așa mai departe. În cazul în care nu știi ce să mai comanzi, în continuare îți prezentăm câteva dintre preferatele noastre, pe care le poți comanda cu încredere de la libraria online LIBREX.

1.    Seria Adevărații Porumbei. Set 6 Volume + Caseta + Cadou 2 Caiete scolare

Unele dintre cele mai apreciate cărți pentru copii la ora actuală sunt cele din seria Adevărații Porumbei, scrise de către Andrew McDonald & Ben Wood. Este o serie amuzantă și educativă în același timp, de care cei mici se vor bucura nespus. Cărțile prezintă aventurile unor porumbei puși față în față cu diverse mistere. Spre exemplu, în primul volum, personajele principale (Zburlita, Sucita, Tovarel și Gușatul) înfrunta diverse pericole pentru a găsi răspunsul la întrebări și a rezolva cazuri dificile. De ce au dispărut firimiturile? Cine a răpit liliecii? De ce se comportă porumbeii ciudat? Îți garantăm că și copilul tău se va distra încercând să anticipeze ce se întâmplă cu adevărat!

 

2.    Caietul. Roman ilustrat pentru copiii care cresc mari. Vol. 2

Tot din categoria ,,noile carti pentru copii” îți prezentăm și Caietul. Roman ilustrat pentru copiii care cresc mari. Vol. 2.  După succesul înregistrat cu primul volum al acestei mini-serii (Caietul. Roman mic pentru fetitele care cresc mari), autoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc se întoarce cu volum 2, dedicat atât fetițelor, dar și băieților. În primul volum, întrebările sensibile ale Murei primesc răspuns de la un autor misterios, iar în acest volum întrebările sunt diverse și vin din partea colegilor Murei, parinților și chiar și din partea doamnei învățătoare. Vei descoperi răspunsuri la întrebari diverse, sensibile, despre care poate nu știai cum se vorbești cu al tău copil. Romanul este ideal pentru copiii cu vârsta între 7-10 ani și chiar și pentru copiii de peste 10 ani.

3.    Bondarel și curajul

O carte superbă, ilustrată, care prezintă cât de important este să ai curaj și să crezi în tine. Insecte de tot felul își etaleaza talentele și fac repetiții pentru spectacol: purici, licurici, gărgărițe și bondărei. Personajul principal, Bondărel, a îmbrăcat mantia de Superbondar și exersează alături de Omiduță înainte de începerea spectacolului. Însă, din nefericire, vremea pare să fie împotriva lor. Vor reuși simpaticele insecte să ducă la bun sfârșit spectacolul?

 4.    Învăț alfabetul – carte pliata

Cartea aceasta este perfectă pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani. Aceasta prezintă toate literele alfabetului alături de animale sau obiecte, pentru a fi mai ușor de reținut și pentru ca toți copiii să rețină mai ușor literele.

5.    Pachet Înțelege Lumea. Set 3 volume

Este un pachet educativ, ideal pentru școlari, care cuprinde următoarele volume: Atomi și microunde: cum știm ce știm, Care e diferența între un copil și un laptop?, Blues pentru găurile negre și alte cântece din spațiul cosmic.

Sperăm să îți placă recomandările noastre și să achiziționeze cărțile potrivite pentru copilul sau copiii tăi!

(Sursa foto: https://unsplash.com/photos/162ppyjclxM)

Articole similare

error: Continut protejat!!