duminică, 20 septembrie 2020

Cele mai importante știri din OPINIA prind voce la Digi FM

Cotidianul OPINIA și portalul www.opiniabuzau.ro vor contribui la promovarea comunității și a presei locale printr-un parteneriat cu postul de radio Digi FM. Cele mai importante știri ale publicației noastre se vor auzi în fiecare zi la nivel națio­nal, în cadrul rubricii Știrile Digi FM.

Vocea presei locale din OPINIA va expune cele mai importante evenimente, provocări, reușite și ­pro­bleme ale comunității noastre pe rețeaua națională de radio a unuia dintre cele mai apreciate posturi din România. Astfel, jurnaliștii care ne reprezintă vor putea oferi știri de calitate unui număr cât mai mare de români, iar OPINIA, dar și județul nostru, vor beneficia de o platformă media recunoscută pentru a-și face cunoscute subiectele zilei.

„România se întâmplă. Și se întâmplă în fiecare comunitate din țară, în fiecare zi. Iar vocea comunităților trebuie auzită de întreaga țară, pentru că ­pro­blemele si provocările oamenilor care trăiesc într-un județ se regăsesc și în alte județe. Rea­lizările unei comunități pot inspira alte comunități să găsească soluții pentru o viață mai bună. Și cine cunoaște mai bine o comunitate, dacă nu presa locală relevantă pentru populația din acea zonă?! Scopul proiectului nostru de parteneriate între Digi FM și mass-media locală este tocmai acesta: să conectăm comunități”, spune Lucian Cambeșteanu, coordonatorul știrilor Digi FM.

Corespondențele jurnaliștilor OPINIA pot fi ascultate la știrile Digi FM, care vin din jumătate în jumătate de oră în timpul săptămânii și la fiecare fix în week-end sau pot fi, de asemenea, citite pe www.digifm.ro și pe pagina de Facebook Digi FM Radio.

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri și cea mai bună muzică. Conform valului de vară 2020 al Studiului de Audiență Radio, DigiFM își continuă trendul crescător, consolidându-și pozițiile atât la nivel național, cât și la nivel urban și rural. Rețeaua națională de radio a câștigat peste 75.000 de ascultători din segmentul comercial (persoane din categoria de vârstă 18-48 de ani), creșterea fiind una dintre cele mai consistente pe piața radio, la nivel național, comparativ cu datele valului similar din 2019.
Alături de Pro FM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Chill FM, cele patru posturi fac parte din grupul Digi / RCS & RDS, care mai  deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!