miercuri, 27 mai 2020

Ce sunt pariurile banker?

Majoritatea persoanelor care fac pariuri sportive nu știu cum să profite cu adevărat de biletul de pariuri.

Acesta arată selecțiile de pe un formular și diferitele tipuri de pariuri după o atentă verificare a biletului Fortuna, dar există mult mai multe, deoarece este posibil să plaseze alte tipuri de pariuri de pe același cupon, cum ar fi pariurile Banker.

Ce sunt pariurile Banker?

Banker-ul este un pariu pe care pariorii îl consideră unul cu mari șanse de reușită.

Atunci când un pariu este aproape sigur, cotele sunt de obicei puțin scăzute, dar asta nu constituie o problemă, deoarece unul dintre obiectivele pariurilor Banker este să le folosiți ca wild card pentru a crește cota unui pariu combinat sau alte tipuri de pariuri, după cum vom vedea mai jos.

În primul rând, trebuie să vă fie clar. Termenul „pariu banker” nu trebuie confundat cu „pariu sigur”, deoarece în timp ce unul îmbunătățește rentabilitatea potențială a unui pariu, celălalt garantează un profit.

În plus, pariurile banker pot eșua, așa că trebuie să fiți atenți la ceea ce faceți când pariați.

Când să folosiți un pariu banker?

Pariurile banker sunt folosite în 3 ipoteze diferite:

-Pentru a îmbunătăți cota unui pariu combinat

– Într-un pariu de tip sistem

-Pentru a îmbunătăți bugetul treptat

Pariuri banker combinate. Imaginați-vă că doriți să faceți un pariu simplu, dar cota este puțin scăzută.

De exemplu, Atletico de Madrid o învinge pe Alavss la cota de 1.40. Ce puteți face  fără să vă asumați un risc excesiv? Adăugați un alt pariu pe bilet și folosiți-l ca banker.

Alegeți un meci sau un eveniment cu cote și mai mici și configurați-l ca banker pe biletul de pariuri. Căutați meciuri cu echipe favorite foarte clare, care au cote mici.

De exemplu, că Bayern Munchen câștigă în meciul său din ligă, că Nadal câștigă contra un rival slab pe teren sau că Real Madrid învinge una dintre cele mai proaste echipe.

Într-un astfel de caz, aveți două pariuri, cel normal la o cotă de 1.40 și banker-ul pe care l-ați ales, la o cotă de 1.20, de exemplu. Acesta ar duce la o cotă de 1,68. Nu este o mare îmbunătățire, dar tot e ceva.Voi evaluați riscul acestui pariu și dacă merită plasat. În opinia noastră, folosirea pariurilor banker merită foarte rar.

La fel se poate proceda cu combinațiile de 3 sau mai multe selecții, ținând cont că riscul se înmulțește cu fiecare selecție.

Pariuri banker în pariurile de tip sistem. Pariurile banker pot fi utilizate și acum. În acest caz, este folosit pentru a încerca să vă asigurați câștigurile dacă orice pariu eșuează. Să luăm un exemplu practic:

Avem patru meciuri, am ales un câștigător pentru fiecare dintre ele. Prin urmare, facem pariuri de tip sistem cu următorii parametri:

Câștigător A la cotă 1.50

Câștigător B până la cotă 1.70

Câștigător C la cotă 1.80

Banker D la cotă 1.10

Pariul banker este în mod evident pariul D, deoarece este cel cu cele mai mici cote. Bankerul de mai jos este reprezentat de litera (b). Prin urmare, avem echivalentul a 4 pariuri, fiecare cu 10 euro în total 40 €.

Ipoteza 1: 1,50 × 1,70 × 1,10 (b) = Cote 2,80 – 10 € pariați

Ipoteza 2: 1,50 × 1,80 × 1,10 (b) = Cote 2,97 – 10 € pariați

Ipoteza 3: 1,70 × 1,80 × 1,10 (b) = Cote 3,36 – 10 € pariați

Ipoteza 4: 1,50 × 1,70 × 1,80 × 1,10 (b) = Cote 5,0 – 10 € pariați

În cazul în care câștigați întotdeauna pariul banker și selecțiile A și B, ați avea deja ceva cu care să reduceți pierderile dacă eșuează pariul C.

Contrar a ceea ce s-ar întâmpla într-o combinație normală în care dacă greșiți o singură selecție, totul se pierde, în acest caz, cel puțin ați avea ceva cu care să atenuați pierderile.

Îmbunătățirea bugetului: Dacă alegeți un pariu banker cu o cotă de 1,10 pentru fiecare 10 unități pariate pe cota respectivă, veți obține 1 unitate suplimentară atâta timp cât câștigați întotdeauna pariul banker. De multe ori, acest pariu nu compensează riscul asumat cu scopul de a vă îmbunătăți puțin bugetul.

Concluzie cu privire la pariurile banker

În opinia noastră, pariurile banker sunt o sabie cu două tăișuri. Puteți utiliza pariurile banker ca mijloc de îmbunătățire a pariurilor combinate fără multe selecții, de fapt este probabil cea mai bună modalitate de a o face, dar este o tehnică care nu este lipsită de pericol și trebuie gestionată cu prudență.

Deși sunt pariuri cu probabilitate ridicată de reușită în funcție de cote, acestea nu sunt infailibile și relativ frecvent se fac combinații în care toate predicțiile, cu excepția pariului banker sunt corecte, distrugând tot ceea ce s-a pariat.

Prin urmare, vă recomandăm să fiți atenți atunci când utilizați această tehnică. Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!