Monden

Ce spune fosta soție a lui Cabral despre scurta căsătorie dintre cei doi

I s-a dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar între ei, însă și acum Luana este foarte fericită pentru el și pentru familia pe care și-a construit-o, separat de ea. În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Cabral, Luana Mitran, a oferit un interviu în care a dat detalii, neștiute, despre adevăratul motiv pentru care cei doi au divorțat, dar și despre ce a atras-o la vedeta Pro TV.  „Cabral reprezintă o căsătorie de nici doi ani în viața mea, însă a rămas o etichetă pe care o port cu plăcere și mă bucur foarte mult că am reușit după ce ne-am despărțit să rămânem în relații bune”, a mai spus fosta soție a buzoianului.

Luana Mitran (56 de ani) și Cabral Ibacka (45 de ani) au trăit o frumoasă poveste de dragoste, tumultoasă și pasională, care, însă, avea să se consume mai repede decât s-ar fi așteptat apropiații lor. Cei doi au fost căsătoriți doi ani, iar din relația lor de iubire s-a născut o fetiță, Inoke, acum în vârstă de 20 de ani. Ea era mai mare ca el cu 11 ani, iar prejudecățile oamenilor le-au dat de furcă. Prezentatorul de la PRO TV și prima lui soție au împreună o fată, acesta fiind și motivul pentru care au încercat să mențină, de-a lungul timpului, o relație decentă.

Potrivit cancan.ro, când s-au cunoscut, Luana avea la activ o căsnicie de 10 ani, căsnicie care devenise monotonă. Gândul unei vieți irosite până la 30 de ani încolțise în mintea Luanei. S-a ambiționat și și-a propus să facă ceva pentru a-și schimba viața. „Erau 11 ani diferență între noi. Când am avut o relație cu el nimeni nu privea persoanele de culoare, nu era focus pe ele. Toată trăirile noastre nu erau în văzul lumii. Am avut și am o preferință pentru bărbații mai tineri, îmi place să lucrez cu tineri și nu mă gândesc la partea erotică, pentru că sunt mult mai multe părți interesante. La 30 de ani mi se părea că am îmbătrânit și că nu am făcut nimic cu viața mea și visam un bărbat eroic, energic și l-am captat pe Cabral cu gândurile mele. Eram deja căsătorită de 10 ani, avusesem o căsnicie liniștită, comodă, frumoasă, cu un partener de drum adevărat, dar care era deja monotonă, iar cum eu eram o persoană corectă i-am spus: «Deja mă plictisesc, e o monotonie îngrozitoare între noi!»”, a povestit Luana. Nu după mult timp, buzoianul a fost cel care atras atenția, în cadrul unui casting. Era altceva. Un bărbat de culoare, jovial, cu simțul umorului, calități suficient de solide cât să o facă să renunțe la căsnicia de 10 ani.

„L-am întâlnit pe Cabral cu ocazia unui casting, iar primul impact a fost că e deosebit. Am fost foarte dornică să-i acord o șansă, am intrat într-o relație destul de rapid, drept urmare am încheiat socotelile cu vechea căsătorie. Vâsleam în același sens amândoi”, mărturisea fosta soție a lui Cabral.

Credeau că sunt suflete pereche și că privesc spre același orizont, dar și că au același obiectiv în viață, însă flacăra iubirii avea să se stingă prea repede. Se pare că prezentatorul de la PRO TV și-a dorit altceva, motiv pentru care au decis ca fiecare să-și vadă de drumul său. „M-am dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar, sunt foarte fericită pentru el. Am rodit niște semințe care au prins foarte frumos. Este un bărbat cu o carieră extraordinară, are o soție frumoasă, e fericit, iar noi nu am pierdut legătura deloc. Ne-am iubit, ne-am dăruit și la un moment dat a dorit altceva, nu are nicio legătură vârsta. S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura, și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”.

În urma poveștii de iubire, de scurtă durată, cei doi au devenit părinții unei fetițe. Inoke are acum 20 de ani și este o domnișoară în toată regula. Din respect pentru copilul lor, Luana și Cabral au îngropat securea războiului și au rămas în relații excelente. „Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu. Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm”, a încheiat Luana Ibacka.

Articole similare