luni, 23 noiembrie 2020

Ce spune antrenorul Gloriei despre meciul cu FCSB din 16-imile Cupei

Sorții au hărăzit Gloriei poate cel mai puternic adversar, având în vedere și forma de moment, în 16-imile Cupei României. Echipa buzoiană va juca împotriva deținătoarei trofeului și lidera la zi în Liga 1, FCSB.

Fost antrenor al echipei patronată de Gigi Becali, în perioada octombrie 2011 – martie 2012, Ilie Stan și-ar fi dorit un adversar mai accesibil, dar chiar și așa nu consideră duelul cu FCSB o partidă specială.

„Dacă erau suporteri, era altceva. Ne dorim să facem un joc bun. Jucătorii mei își doresc să joace contra Stelei, FCSB-ului. Ei vor să câștige trofee. Nu este un meci special. Este un meci ca și celelalte. Eu nu spun că avem șanse. Spun că trebuie să jucăm. Nu aveam nevoie să jucăm cu ei acum. Am jucat doar un tur, aș fi vrut să jucăm și noi cu echipe mai accesibile, dar asta este”, a declarat antrenorul Gloriei pentru Antena Sport.

Partida dintre Gloria Buzău și FCSB va avea loc în jurul datei de 28 noiembrie, data exactă nefiind încă stabilită, deoarece jocul urmează a fi televizat. În turul precedent, Gloria a trecut cu 2-1 la Însurăței de Dacia Unirea Brăila. În ediția trecută, echipa din Crâng a fost eliminată în turul 3 de Metalul, în urma ­exe­cutării loviturilor de departajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!