duminică, 07 martie 2021

Ce şi-a propus buzoianca Ellie White pentru 2021

La fiecare sfârşit de an, Ellie White trage linie, ­ana­lizează balanţa întâmplărilor anului ce s-a încheiat şi îşi schiţează o listă scurtă cu planurile pe noul an. Şi pentru anul 2021 buzoianca şi-a propus lucruri noi, trecându-le în revistă şi pe cele pe care le avea în gând la început de ­ianua­rie 2020.

Prin urmare, Ellie a scris pe blogul personal că îşi propune ca anul acesta să fie mai îndrăzneaţă, pentru că şi-a dat seama că, dacă eşti prea drăguţă şi aştepţi ca lumea să te remarce, este pierdere de timp. „Aşa că, nr. 1 pentru 2021 va fi pe ÎNDRĂZNEALĂ, ÎNDRĂZ­NEA­LĂ şi iarăşi ÎNDRĂZ­NEALĂ, la fel cum mi-am propus şi pe 2020!!!”, a scris Ellie.

De asemenea, buzoianca doreşte să pună mai mult accent pe sport şi pe healthy living, ba chiar va duce pasiunea la nivelul următor. „Nr. 2, sper să îmi iau atestatul de antrenor personal de fitness sau de yoga, dacă tot am mers pe direcţia asta şi mi-a plăcut extraordinar de mult până acum, iar anul viitor vreau să ajut şi alte persoane să îşi descopere pasiunea pentru sport şi pentru un stil de viaţă sănătos”, susţine Ellie.

Iar dacă la începutul lui 2020 cântăreaţa îşi propu­sese să fie mai productivă din punct de vedere muzical, iată că finalul anului a venit cu trei piese lansate de-a lungul celor 12 luni din 2020, dintre care şi un feat cu un DJ internaţional. De asemenea, multe alte producţii aşteaptă să fie ascultate. „Din punct de vedere al producţiei muzicale, mi-a reuşit ce mi-am propus, iar anul ce va urma aş vrea să vină cu şi mai multe colaborări cu artişti şi DJ internaţionali. Am foarte multe idei, sunt inspirată şi îmi place foarte mult să merg în studio şi să compun muzică şi versuri. Planul nr. 3, vreau un an mai plin cu muzică bună, mai plin de versuri în care să vă regăsiţi cât mai mulţi dintre voi şi de colaborări cât mai multe şi mai diverse, care să rupă graniţele ţării!”, a completat Ellie.

Şi dacă în 2020 a fost „consemnată la domiciliu”, Ellie speră ca 2021 să vină şi cu multe concerte şi evenimente, pentru că tare îi este dor să îşi vadă fanii face-to-face, să cânte împreună şi să se distreze aşa cum o făceau şi înainte, deci planul 4 este conturat şi el.

Aşadar, indiferent de pandemie sau nu, 2021 va fi în concepţia artistei unul al Dezvoltării Personale. „NU voi mai accepta să fiu atrasă în nicio altă dramă perso­nală, voi încerca să mă focusez doar pe mine şi pe familia mea şi nu pe cei din jurul meu, pentru că, spre dezamăgirea mea, oamenii şi-au arătat superficialitatea, răutatea, invidia şi minciuna în perioada asta mai mult decât oricând. Şi da, am suferit din cauza asta, m-am stresat, m-am frustrat şi m-am închis în mine. Speram ca o nenorocire ca aceea care s-a abătut asupra noastră să ne unească, să ne facă mai buni şi mai iubitori, însă ne-a scos la iveală adevărata natură şi lăsaţi-mă să vă spun că ce am văzut nu a fost frumos deloc. Aşa că, în anul 2021, planul numărul 5 va fi: mai mult EU şi mai puţin alţii, chiar dacă sună puţin egoist”, a conchis Ellie.

loading...
error: Content is protected !!