marți, 22 septembrie 2020

Ce se întâmplă cu documentele care expiră în perioada stării de urgență dar și cu termenul de soluționare a petițiilor

Activitatea de relații cu publicul se va desfășura în continuare fără interacțiunea directă a angajaților Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău cu persoanele din afara instituției, iar activitatea de primire în audiență rămâne suspendată până la remedierea stării care a impus această situaţie (răspândire COVID19 ). Decizia este luată în contextul măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus.

Informații pot fi solicitate/primite însă prin poșta electronică la adresa de e-mail [email protected] sau prin corespondență (Buzău, str. Chiristigii, nr. 8-10).

“Totodată, vă supunem atenției că, în conformitate cu Hotărârea CSAT nr. 30 din 16.03.2020: Capitolul I, art. 14 –“Se menţine valabilitatea documentelor de autorităţile publice care expiră pe perioada stării de urgenţă”;

Capitolul II, art 56, –“Pe perioada stării de urgenţă, termenele legale stabilite pentru soluţionarea solicitărilor formulate în exercitarea liberului acces la informaţii de interes public, precum şi a petiţiilor se dublează”, precizează reprezentanții IPJ Buzău.

loading...
error: Content is protected !!