joi, 25 februarie 2021

Ce model să alegi pentru husa ta de telefon?

Achiziția noului smartphone este un motiv de bucurie, însă nu trebuie să neglijezi importanța unei huse potrivite. Chiar dacă telefonul este inteligent, îndeplinind tot felul de funcții complexe, acesta necesită și protecție în cazul în care este scăpat, lovit sau stropit cu lichide. Îți oferim câteva sfaturi pentru a alege cu ușurință și rapiditate o husă pentru noul tău dispozitiv smart.

În funcție de compatibilitate

Compatibilitatea este primul aspect de care trebuie să ții cont atunci când cauți o husă pentru telefonul mobil. Indiferent că vorbim despre huse iPhone XS, Samsung Galaxy S20, Huawei Nova 8 SE sau oricare alt model de smartphone, este obligatoriu ca husa să fie în totalitate compatibilă cu dispozitivul. Există, din fericire, huse special create pentru fiecare model de telefon, așa că nu îți va fi greu să o alegi pe cea potrivită.

Ține cont de funcționalitate

Principalul rol al husei este să protejeze telefonul mobil de factori de risc precum zgârieturi, contact cu lichide, lovituri, praf etc. Poți opta, însă, pentru modele cu un plus de funcționalitate. De exemplu, există pe piață huse prevăzute cu multiple compartimente în care îți poți ține banii, cardurile sau diverse acte. Mai găsești și huse ce oferă o bună aderență dispozitivului, minimizând riscul ca telefonul să alunece atunci când se află pe o suprafață înclinată.

În funcție de material

Trebuie să fii atent și la materialul din care este confecționată husa. Ai numeroase variante la dispoziție, fiecare având caracteristici specifice și o serie de avantaje.

Husele din termoplastic (TPU) și cele din plastic oferă o foarte bună protecție. Cele din TPU au marginile ieșite în relief, ceea ce asigură rezistență sporită la șocurile ușoare, aparatul rămânând intact în marea majoritate a cazurilor. Aceste huse sunt cel mai ușor de personalizat.

Husele din piele sunt elegante, scoțând în evidență stilul purtătorului. Cu toate astea, dacă îți dorești un model elegant, dar nu vrei să achiziționezi o husă din piele, există multe modele din material textil cu un design deosebit.

O altă alternativă este reprezentată de husele metalice, care sunt subțiri și totuși foarte rezistente. Acestea se mulează perfect pe telefon, comportându-se și arătând că o a doua carcasă.

Urmează sfaturile de mai sus, iar alegerea husei potrivite pentru telefon nu va mai reprezenta o provocare, ci se va transforma într-o experiență plăcută. Nu uita nici de folia de protecție pentru ecran, un alt accesoriu esențial pentru a-ți proteja dispozitivul smart.

loading...
error: Content is protected !!