Muzică

Ce mesaj transmite Dora Gaitanovici publicului care a văzut-o finalistă la Eurovision

Interpreta de muzică Dora Gaitanovici, în vârstă de 21 de ani, a cucerit publicul cu piesa „Ana” a cărei compoziție muzicală îi aparține, la fel ca și versurile, producția fiind realizată de Codruț Bulfan și Andrei Dragu.
În finala  competiției Eurovision România s-a clasat însă pe locul al III-lea după votul juriului, fiind pe primul loc în preferințele publicului.

La o zi după stabilirea piesei câștigătoare care va reprezenta România la Torino, Dora Gaitanovici a adresat fanilor ei un mesaj de mulțumire și i-a îndemnat să îi fie alături și în alte evenimente ce vor urma. Și acestea nu sunt puține. „Noi suntem mândri de faptul că am ajuns în inimile voastre și credem că dincolo de competiție, important e ceea ce rămâne, adică muzica. Așa că vă invităm să fiți alături de noi și de acum înainte, pentru că urmează o perioadă plină. Vă așteptăm pe 10 martie în Brașov, pe 11 în Cluj și pe 12 în Târgu-Mureș!”, a scris Dora pe pagina sa de socializare. Notarea juriului care a declasat piesa Ana a fost comparată de Dora cu un 4 în teză. „Mulțumim din suflet pentru că ne-ați susținut și ne-ați dus în fruntea clasamentului la votul publicului! Cu toate astea, în final… chiar am luat 4 în teză”, a spus Dora. Fanii i-au răspuns însă că „ acel 4 din teză…..rezolvarea subiectului a fost peste puterea de înțelegere a corectorului”.