joi, 28 mai 2020

Ce fel de pantaloni de bărbați sunt la modă?

Foarte mulți bărbați se întreabă ce este la modă anul acesta. Sunt foarte mulți bărbați care își doresc să fie în pas cu moda, să vadă ce pot purta din ceea ce au deja sau ce trebuie să-și mai cumpere pentru a-și completa garderoba conform tendințelor din anul respectiv. Pentru aceștia nu contează că trebuie să renunțe la îmbrăcăminte pe care poate au folosit-o doar de câteva ori anul anterior. Tot ce contează este să fie în pas cu moda și să nu facă erori grave de imagine în ceea ce privește ținutele pe care le poartă.

Cu toate că moda este foarte importantă, cea mai importantă întrebare pe care trebuie să și-o pună un bărbat este, „Care este stilul meu?”. Fără să știi răspunsul la această întrebare, vei ajunge să porți haine care nu ți se potrivesc și acest lucru se vede mult mai tare decât o eroare de asociere de haine, deoarece o ținută care nu te reprezintă nu o vei purta cu atitudinea potrivită pentru a fi apreciată.

Sunt 5 stiluri masculine importante: sport, casual, aventurier, elegant și rockstar. Fiecare bărbat se încadrează în unul dintre aceste stiluri. Fiecare bărbat se simte bine în unul dintre aceste stiluri. Însă sunt momente în care trebuie să iasă din zona lor de confort, cazuri în care eticheta impune anumite stiluri, de obicei cel elegant sau la 4 ace, așa cum i se mai spune. În funcție de aceste stiluri, sunt formate și tendințele. Nu ies stilurile din modă, ci anumite elemente vestimentare sau aplicații. Însă niciodată stiluri.

În ceea ce privește pantalonii, indiferent de tendințele în modă, vei găsi întotdeauna tot ce dorești pe Bolf.ro. Un magazin online din care orice bărbat se poate îmbrăca ori de câte ori are nevoie, la un preț foarte accesibil.

Ceva ce nu se va demoda niciodată sunt blugii. O pereche de jeans va fi mereu versatilă și se va potrivi în o mulțime de ținute oricând, în timp. Așadar, investiția în diverse modele de blugi, fie ei clasici, slim fit, decolorați, rupți, cu vipușcă, cu buzunare multiple sau orice alte modele care s-au dezvoltat de-a lungul timpului. La un moment dat, toate se pot purta, în diferite momente, în diferite combinații, în funcție de cum vei dori să te afișezi la momentul respectiv, în contextul respectiv.

Bineînțeles, stilul sport a cunoscut o dezvoltare foarte bogată în ultimii ani. Au apărut foarte multe modele, cu diferite forme mai mult sau mai puțin simetrice, din materiale tot mai interesante, însă totul a fost gândit pentru confortul celui care le poartă. De aceea, și pe Bolf.ro veți găsi o mulțime de modele de pantaloni sport, cu diferite croieli, care să avantajeze diferite tipuri de construcții corporale. Bineînțeles, și culorile sunt foarte importante, însă majoritatea optează pentru culorile clasice, negru, gri, albastru, bleumarin. Însă doar cei care vor alege culori mai îndrăznețe vor reuși să iasă în evidență.

Pentru persoanele conservatoare, întotdeauna vor exista pantalonii chino, cu croi simplu, drept, care pot fi purtați în foarte multe contexte, indiferent de culoarea pe care o alegi. Împreună cu un tricou sau o cămașă, sau ambele împreună, vei putea apela mereu la o astfel de pereche de pantaloni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!