Economic

Ce este Amanet de acasă și cum funcționează?

Majoritatea orașelor din România au cel puțin câteva case de amanet. Cei care nu au trecut până acum pragul unei astfel de agenții, ar trebui să facă asta pentru că ea poate avea o mulțime de obiecte de valoare, care sunt disponibile la prețuri competitive. Un avantaj este acela că poți găsi articole de calitate la prețuri uimitor de mici, comparativ cu cele din magazinele cu amănuntul din oraș.

În București, există numeroase sucursale ale companiei TEZAUR, care a devenit cel mai valoros brand după gradul de încredere al clienților. TEZAUR Investment Group deține peste 50 de agenții deschise în capitală și face parte din cel mai important grup financiar nonbancar din acest oraș – Grupul TEZAUR.

TEZAUR este lider al pieței de amanet din București, are peste 11 ani experiență pe piața serviciilor financiare și mai mult de 120 de specialiști în evaluarea corectă a bunurilor din aur pentru amanet. Această companie a lansat un nou serviciu Amanet de acasă, prin care contribuie și la modernizarea industriei de amanet din România.

Acest serviciu online lansat de brandul TEZAUR permite amanetarea bijuteriilor din aur, fără a pierde timp cu deplasarea la o agenție fizică din oraș. Românii pot avea acces la acest serviciu de amanet sigur, accesibil și de calitate, chiar din confortul casei lor sau de la birou, de oriunde din țară.

Prin alegerea acestui serviciu, ai cel mai bun comision de pe piață și poți amaneta oricând, de pe computer sau smartphone, dacă ai o conexiune la Internet și vârsta minimă de 18 ani. Dacă ai nevoie de bani îți poți amaneta anumite obiecte din aur sau bijuterii și obții rapid un împrumut.

În perioada 01- 31 Octombrie 2021, clienții TEZAUR beneficiaza de un preț mai mare la gramul de aur, pentru contractele încheiate prin serviciul amanet de acasă. În plus, acestia obțin un voucher cadou cu 10% extra reducere pentru achiziția de bijuterii din aur pe www.tezaurshop.ro.

Prin serviciul Amanet de acasă TEZAUR beneficiezi de o evaluare rapidă a bunurilor pe care vrei să le lași drept gaj. Pentru început, îți poți estima online suma împrumutului, prin intermediul formularului online Amanet de acasă. Acest lucru este simplu de realizat, trebuie să selectezi tipul de aur (14K, 18K, 22K), gramajul și articolele pe care doresti sa le amanetezi. În acest mod, poți afla o estimare a valorii împrumutului pentru bunurile din aur. Prin serviciul Amanet de acasă ai și avantajul de a programa ziua și ora când vei avea timp pentru a-ti fi ridicate bunurile de amanetat. Acestea vor fi preluate de firma de curierat parteneră agenției TEZAUR și transportate gratuit la sediul ei. Bunurile din aur sunt preluate în mod gratuit de firma de curierat parteneră agenției și obții și asigurare.

In pasul urmator trebuie să-ți creezi un cont pe site și să completezi câteva date generale: nume, prenume, email, număr de telefon, cont IBAN, adresa de la care se vor ridica bunurile de valoare.

După expertizarea bunurilor din aur, vei primi pe email și în contul tău de client rezultatul evaluării și oferta cu suma împrumutului aprobat. După acceptarea ofertei, vei primi imediat și banii în contul tău IBAN. Bunurile vor fi asigurate și depozitate în deplină siguranță în seiful agenției.

In plus, prin intermediul contului de client îți poți gestiona contractele de amanet rapid, oricând dorești. Poți achita parțial sau integral suma datorată prin plata online cu cardul sau poți folosi suma disponibilă din alte contracte. Dacă dorești, poți prelungi mai multe contracte simultan, astfel încât ele să aibă aceeași dată scadentă.

În contul de client, ai și posibilitatea de a verifica dacă poți lua bani în plus sau de a-ți păstra bunurile din aur în siguranță în seiful agenției și de a-ți suplimenta împrumutul ulterior cu plata banilor direct în contul bancar. Pentru asta trebuie ca suma rămasă împrumutată să fie mai mică de 2 Lei.

Cu TEZAUR Amanet de acasa obții un credit sigur și rapid, la cel mai bun preț de amanet aur și cu un comision minim lunar.

 

Articole similare