Monden

Câţi bani îi aduc Irinei Fodor ,,Asia Express“ şi ,,Chefi fără limite”?

Premiera noului sezon, al patrulea, al emisiunii ,,Asia Express” a fost difuzată week-end-ul trecut şi a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, 1,1 milioane de români urmărind cu sufletul la gură primul episod, ,,Drumul împăraţilor”, având-o la cârmă pe prezentatoarea Irina Fodor.

Potrivit playtech.ro, difuzarea premierei a fost un real succes, concurenţii având de parcurs din prima un traseu cu multe obstacole, iar Adriana Tran­dafir a vorbit despre cât de greu i-a fost. „Am o profesie care mă trece, emo­ţional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranţă nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că această emisiune poate să te facă şi erou, şi victimă la câteva ore distanţă!”, a spus Adriana Trandafir în lacrimi. În prima ediţie, oraşul a fost pustiu la prima cursă, pentru că filmările au fost realizate în plin lockdown şi în zi de week-end pe deasupra. Concurenţii s-au declarat optimişti că localnicii îi vor ajuta în cursa la care pot câştiga 1.000 de puncte şi două avantaje preţioase în competiţie.

Iată cele nouţă perechi participante în sezonul al patrulea de la Asia ­Express: Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francesco, Mihai şi Elwira Petre, Lidia Buble şi sora ei, Estera, Connect-R şi Shift, Cosmin Natanticu şi soţia lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa, dar şi Lorelei şi Zarug.

,,Vă promit că o să râdeţi mult, că o să fiţi copleşiţi de ritmul nebun al cursei, de frumuseţea locu­rilor pe care le veţi vedea, de personalităţile puternice ale concurenţilor şi de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veţi experimenta cu fiecare episod văzut!”, a declarat Irina. Pentru această primă ediţie, buzoianca s-a costumat într-o prinţesă oto­mană, spre deliciul ­pu­blicului, dar şi al celor nouă echipe din competiţie. ,,Am vrut să vă binedispun, să vă încurajez, să vă anunţ oficial că sunteţi în fosta ­ca­pitală a Imperiului Otoman. Şi nu puteam începe într-un alt loc călătoria noastră, care va trece prin Turcia, Georgia, Iordania şi Israel. Eu vă urez succes tuturor şi să ştiţi că vă admir foarte mult”, a spus Irina Fodor.

Buzoianca a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunile ,,Asia Express” şi ,,Chefi la cuţite”, pentru că blondina a intrat în ,,concediu de maternitate”. Acum, Gina Pistol se bucură de fetiţa ei căreia îi dedică tot timpul. Noul statut de mamă i-a adus prezentatoarei o mare satisfacţie în viaţa perso­nală, unde lucrurile merg cât se poate de bine.

De cealaltă parte, Irina Fodor are şi ea o fetiţă, care e deja o domnişoară. Soţia lui Răzvan Fodor şi-a făcut debutul în televiziune şi a acceptat cu mare entuziasm propunerea şefilor de la Antena 1 de a fi prezentatoare în cele două emisiuni. Cu toate acestea, salariul Irinei nici nu se compară cu sumele pe care le încasa Gina Pistol pentru prezen­tarea emisiunilor. Potrivit aceleiaşi surse, se pare că Irina Fodor încasează 10.000 de euro pe lună pentru a prezenta ,,Asia Express”, în timp ce Gina Pistol lua 18.000 de euro pentru aceeaşi prestaţie. În condiţiile în care filmările Asia Express au durat zece săptămâni, soţia lui Fodor va încasa aproximativ 25.000 de euro, în timp ce iubita lui Smiley primea 45.000 de euro.

Articole similare