Administrație

Cătălin Moroșanu, premiat de către Consiliul Județean

Ședința Consiliului Județean Buzău de joi a cuprins mai multe momente aparte, printre care festivitatea de premiere a elevilor care au obținut media 10,00 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, dar și acordarea unei diplome de excelență sportivului Cătălin Moroșanu, care s-a implicat în mai multe proiecte educaționale, pe lângă organizarea și promovarea Galei „Dynamite Fighting Show”, de luna trecută.

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean, i-a mulțumit sportivului pentru că a ales să se implice activ în campania anti-bullying desfășurată de instituția buzoiană și le-a împărtășit copiilor din mai multe școli și licee din județ experiența sa personală cu fenomenul bullying-ului, dar și alte experiențe personale, care l-au motivat și l-au determinat să urmeze o carieră în sport. „În afară de faptul că Cătălin a făcut cinste României cu sportul pe care l-a practicat, în afară că a fost un bun ambasador al nostru, al tuturor, peste hotare, a fost un om care a putut să răzbească indiferent de greutățile vieții și demonstrează că se poate. Cătălin, din experiența lui și îi mulțumesc pentru asta, atât din experiența de sportiv, cât și din experiența de viață, a venit alături și de noi ca instituție – Consiliul Județean -, și de alte instituții din țară, să meargă, să stăm de vorbă cu copiii din anumite zone din țară, copii de la licee și școli, să-i învețe ceea ce înseamnă viața, greutățile și, de ce nu, să poată să-i urmeze exemplul. Chiar îți mulțumesc mult, Cătălin, pentru activitatea pe care ai făcut-o alături de noi, cu campania anti-bullying”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Președintele Consiliului Județean a mai spus că speră ca sportivul să-i fie alături și în alte campanii, acordându-i acestuia o diplomă de excelență, în semn de apreciere și recunoaștere a performanțelor sportive care au adus numele României în atenția lumii, dar și pentru implicarea în campania anti-bullying, un fenomen des întâlnit printre copii. „Sper ca pe Cătălin să-l avem de mai multe ori alături de noi. Vreau să-i acord o diplomă de excelență, în semn de apreciere pentru implicarea în procesul de educație prin campaniile anti-bullying desfășurate în județul Buzău, precum și pentru o carieră dedicată sportului românesc, sub semnul devotamentului, curajului și profesionalismului”, a mai spus președintele CJ Buzău.

Schimb de diplome

Și Cătălin Moroșanu l-a premiat pe președintele Neagu, acordându-i, neoficial, titlul de „cel mai implicat președinte de consiliu județean”, lăudându-l pentru implicarea nu doar în proiectul desfășurat de cei doi, care a fost unul de succes, ci și în altele, făcând trimitere și către elevii de 10,00 aflați în sala Consiliului Județean.

Cătălin Moroșanu a mulțumit tuturor pentru primirea călduroasă și pentru activitatea productivă desfășurată la Buzău și a promis că va reveni și altădată cu aceeași plăcere. „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați făcut acest proiect, tuturor consilierilor și societății civile din Buzău. A fost o gală extraordinară, cu sala arhiplină. Ne bucurăm că găsim județe unde se investește în sport și în elitele pe care le aveți în fața dumneavoastră. Ei sunt reperele viitoarei generații și trebuie să-i ținem lângă noi, să-i motivăm să stea lângă noi și vreau să-i mulțumesc domnului președinte. Am fost prin tot județul Buzău lângă dumneavoastră. Am cunoscut mulți președinți de consilii județene, dar un om mai implicat ca domnul președinte nu am găsit. Vreau să vă mulțumesc pentru primirea extraordinară pe care mi-ați făcut-o în Buzău și voi reveni de fiecare dată cu inima deschisă”, a spus Cătălin Moroșanu.

Articole similare