Monden

Carmen Trandafir și buzoianul Emil Grădinescu au sărbătorit 30 de ani de carieră ai artistei

Emil Grădinescu, unul dintre cetățenii de onoare ai municipiului Buzău, trăiește de 18 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de artista Carmen Trandafir. La acești ani se mai adaugă alți 12, de când vedeta a urcat pe scenă pentru prima dată; în total 30 de ani de muzică, pe care cei doi i-au sărbătorit pe canapeaua lui Cătălin Măruță, zilele trecute.

Cu această ocazie, Carmen a anunțat lansarea unei colecții personalizate de bijuterii, iar cei doi și au povestit împreună cum s-au cunoscut, cum au reușit să treacă împreună peste momentele dificile din căsnicie și din carieră, dar și despre susținerea de care a avut parte Carmen de-a lungul activității artistice. „Eu am remarcat-o pe doamna într-o emisiune de televiziune în care își etala picioarele. Anii au trecut, apoi ne-am întâlnit la un șpriț la o deschidere de restaurant. Vorbeam numai de muzica rock, de trei ori ne-am văzut, tot despre muzică am vorbit”, a dezvăluit Emil Grădinescu la Pro TV.

Între cei doi este o diferență de vârstă de 16 ani. „Dacă știam că sunt 16 ani diferență între noi, nu ne luam. Noi am plecat în relație că nu ne căsătorim, că nu facem copii. Când m-a cerut, după opt ani de relație, eram supărată, aveam copil de 3 ani. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic”, a mărturisit solista la Pro TV. Emil a detaliat și cum a cucerit-o pe soacră și ce mult i-a ajutat aceasta la creșterea fetei lor, Ana, care are acum 13 ani.

Emil Grădinescu s-a căsătorit cu Carmen Trandafir după ce a suferit ani mulți în urma pierderii fostei soții, care a încetat din viață din cauza unei boli necruțătoare. De asemenea, cunoscutul comentator sportiv a avut o relație și cu Laura Stoica. Carmen Trandafir are acum 46 de ani, iar comentatorul sportiv Emil Grădinescu are 62 de ani, cei doi căsătorindu-se în 2011.

Reamintim că Emil Grădinescu s-a născut la Focșani, dar a copilărit la Buzău, unde a absolvit Colegiul Hasdeu. De asemenea, începând din anul 2004 este cetățean de onoare al municipiului Buzău. Este considerat, de telespectatori și de specialiști, ca fiind urmașul de drept al lui Cristian Țopescu, la înălțimea căruia a vrut tot timpul să ajungă.

 

Articole similare