Monden

Carmen Trandafir, despre momentele de impas ale căsniciei cu buzoianul Emil Grădinescu

Cântăreața Carmen Trandafir a dezvăluit în exclusivitate pentru jurnaliștii publicației Click! că între ea și soțul său au existat și există și acum divergențe. Și nu puține au fost momentele în care ambii și-au dorit să pună punct mariajului. Asumată și cu zâmbetul pe buze soția buzoianului Emil Grădinescu a dezvăluit că, după 16 ani de iubire, au mai apărut, de-a lungul timpului, și unele probleme în familia lor.

„Bineînțeles că am trecut și prin momente mai puțin plăcute, ne acceptăm defectele. Am avut momente în căsătoria noastră când am spus «Stop, gata!», am spus asta de multe ori, dar în glumă. La noi sunt mici certuri cum ar fi de ce o ia pe un traseu și nu pe altul. Sunt nimicuri peste care trecem imediat. De cele mai multe ori Emil spune «Stop, hai să ne împăcăm!», dar și eu o fac, și îi zic «Hai să ne împăcăm! Nu îmi place să fim certați». Cred că am ajuns și eu la înțelepciunea de a ceda”, a declarat Carmen Trandafir.

Cântăreața a mai adăugat și faptul că înțelepciunea necesară pentru a se ierta unul pe altul și de a trece peste hopurile din familie se construiește, clar, în timp: „Timpul pe care îl am liber prefer să îl petrec în familie, alături de copil, cu cățelul sau cu soțul. Am crescut cu niște principii de când eram copilă, mi-am dorit foarte mult să le păstrez în continuare, am vrut să îmi păstrez aceeași viață pe care am avut-o alături de mama și de frați, aceeași viață să o am cu soțul și cu familia mea. Ne-am dorit să fim oameni normali, să avem prietenii noștri, amici care nu sunt neapărat din zona muzicii sau a sportului. Suntem niște oameni normali care și-au dorit familie foarte mult și înțelegere, și când îți dorești asta este imposibil să nu le păstrezi”, a mai spus artista pentru Click.

Articole similare