Cultură

Caricaturiști celebri îi așteaptă pe buzoieni la ,,BZâmbete”

Al doilea eveniment cultural de sâmbătă la care Primăria îi invită pe buzoieni este și el de acum cunoscut. Se numește ,,BZâmbete”, un festival de caricatură ajuns la a treia ediție, ce se va desfășura, ca și anii precedenți, în grădina Vilei Albatros  din Parcul Marghiloman.

Cei care ajung acolo pot viziona expoziția de caricaturi ale artiștilor invitați, respectiv George Williams, Adrian Bighei, Iancu Avram, Cătălin Zaharia, Daniela Bălan, Marian Avramescu, Vasile Milica Ene și Miruna Blănaru.

Cei opt artiști plastici vor realiza caricaturi între orele 17.00 și 20.00, atât sâmbătă cât și duminică. Tot sâmbătă, pe seară, de la ora 20.30, Pavel Stratan va susține un recital. Un plus al acestui eveniment îl constituie prezența lui Costel Pătrășcan, care îi va încânta pe buzoieni  cu un show de caricatură comentată.

„Buzăul se dezvoltă și prin educație și cultură, având multe proiecte ce se desfășoară în permanență!”, spune primarul Constantin Toma, care lansează buzoienilor invitația de a nu rata evenimentele culturale și educaționale pe care Primăria le organizează an de an punând bazele unei tradiții care să facă din Buzău un oraș atrăgător, un oraș frumos, un oraș de vizitat, un oraș despre care să se vorbească în lume, un „oraș magnet”.

Articole similare