sâmbătă, 30 mai 2020

Care este numărul de telefon pentru programarea la cabinetul stomatologic pentru intervenții de urgență

Cabinetul devine funcțional sâmbătă, 4 aprilie

Cabinetul stomatologic pentru intervenții de urgență din cadr ul Spitalului de Urgență Județean, în cadrul Cabinetului de Chirurgie buco-maxilo-facială,  va deveni funcțional, sâmbătă, 04 aprilie, începând cu ora 8.00. Serviciile oferite buzoienilor în cadrul cabinetului vor fi gratuite. Toate programările se vor face la numărul de telefon 0787.827.228.

„Pentru a beneficia de serviciile acestui cabinet, buzoienii trebuie să treacă printr-un proces de triere, ce se va realiza telefonic. Prin urmare, înainte de a se prezenta la cabinetul stomatologic, sunt rugați să apeleze numărul 0787.827.228. Programul pentru linia telefonică va fi conform programului de activitate anunțat. Program de lucru: luni-vineri: intervalul orar 14.00 – 21.00 și sâmbătă și duminică: intervalul orar 8.00 – 20.00”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Buzău.

Reamintim că pentru deschiderea acestui cabinet există o colaborare extinsă între autoritățile județene și municipalitate. Astfel, autoritatea județeană și cea municipală vor colabora  în sensul în care. finanțarea pentru dotarea cabinetului este asigurată de Consiliul Județean, iar Primăria Buzău va plăti salariile medicilor care vor lucra în acest cabinet. Este o măsură de sprijin a buzoienilor luată de autorități absolut necesară pentru intervenții în caz de urgență. Având în vedere actualul context al pandemiei COVID-19, vor fi respectate toate măsurile de prevenire stabilite de reglementările legale în vigoare.

loading...
error: Content is protected !!