Politic

Caravana Cartierelor a ajuns în 23 August

Caravana Cartierelor, proiect inițiat de președintele organizației municipale a Partidului Național Liberal, senatorul Vlad Pufu, a ajuns, săptămâna trecută, în cartierul Nicolae Titulescu (fost 23 August). Conform unei postări pe Facebook a senatorului Pufu, „cândva cel mai select cartier al municipiului Buzău, 23 August a ajuns, în timp, să fie pe ultimul loc la investiții”.

Întâlnirea cu cetățenii care locuiesc în această zonă a municipiului, a fost una „aplicată”,  susținută de „mulți oameni interesați de viața comunității și cartierului în care locuiesc”, după cum afirmă liderul liberal buzoian.

„Infrastructura rutieră este principala nemulțumire a buzoienilor din cartierul 23 August. Oamenii spun că aceasta este sub media municipală, existând străzi care nu au mai fost asfaltate de peste 40 de ani. Lipsa locurilor de parcare este un subiect fierbinte pentru toți buzoienii. La fel este și în 23 August, unde, ca peste tot în oraș, conducătorii auto nu au unde să-și parcheze mașinile. Problema cea mai mare o reprezintă locurile de parcare destinate agenților economici și unităților medicale, care sunt insuficiente raportat la numărul autovehiculelor. Nu în ultimul rând, cetățenii din cartier prezenți la întâlnire ne-au vorbit despre necesitatea amplasării unor mese de tenis sau panouri de baschet, pentru ca tinerii și nu numai să poată practica un sport în timpul liber. E nevoie de investiții în cartier, mai ales în infrastructura rutieră, dar și de altele, care trebuie realizate cu o consultare prealabilă a cetățenilor”, a scris pe Facebook senatorul Vlad Pufu, președintele organizației municipale a Partidului Național Liberal.

 

 

Articole similare