Monden

Cântăreața Loredana Mihai s-a căsătorit cu fotograful de nunți Marian Mihai

O poveste de dragoste cu cântec, amintiri frumoase colecționate în instantanee unice, o legătură puternică dintre un artist al muzicii și unul al… imaginii! Este vorba despre Loredana Mihai, cântăreață de muzică populară originară din Poșta Câlnău, și videograful Marian Mihai, „tizul” artistei după numele de familie, care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu zilele trecute, chiar de ziua de naștere a mirelui. Cei doi și-au organizat special cununia religioasă și petrecerea de nuntă în ziua în care Marian a împlinit vârsta de 31 de ani. „Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături!”, au scris cei doi pe rețelele de socializare, mesajul fiind adresat celor peste 300 de invitați care au sărbătorit și nunta și ziua de naștere a mirelui.

La doar o săptămână distanță, Loredana și Mihai au devenit și părinți spirituali pentru un cuplu tânăr de prieteni apropiați, Alexandra și Marcel, alături de care au plecat în vacanță, un tur-circuit al României.

Loredana și Mihai s-au îndrăgostit în 2020, la un an distanță au făcut cununia civilă, pe 23 octombrie 2021. Tot în 2021, Loredana a început un job nou la Inspectoratul General de Aviație MAI, iar Mihai, împreună cu nașul și cu finul lui, au dezvoltat o firmă de evenimente care se ocupă acum și de video, foto, accesorii și pachete speciale de nunți, cununii și botezuri. Iar ca fericirea să fie deplină, cu câteva zile înainte de a se cununa religios au aflat și că este „pe drum” cel de-al treilea membru al familei, care va moșteni, după noroc, de la mamă vocea și plăcerea de a cânta pe scenă, sau pasiunea pentru fotografie de la tată.

Articole similare