Monden

Când se deschide piscina Atlantis

De luni, 15 iunie, cluburi de vară cu piscine exterioare pot primi iarăşi clienţi. Ministerul Sănătăţii lucrează la o listă întreagă de reguli de respectat.

Chiar dacă la această oră încă nu se cunosc cu exactitate condițiile pe care trebuie să le respecte proprietarii de piscine exterioare, se vehiculează că fiecare client trebuie să aibă prosopul său, adus de acasă, ori aşa cum au propus unii administratori, ambalat individual de la spălătorie, iar șezlongurile să se afle la o distanță de 2 metri între ele.

La Buzău, proprietarul uneia dintre cele mai apreciate piscine din municipiu, Sorin Cristea, spune că va deschide terasa Atlantis din Parcul Tineretului începând de miercuri, 17 iunie.

„Așteptăm să se publice normele, astfel încât să fim siguri că ceea ce facem va fi bine și corect. Am vrea să deschidem piscina Atlantis miercuri. Atunci cred că toate lucrurile vor fi puse la punct și vom putea funcționa liniștiți”, a declarat pentru OPINIA Sorin Cristea.

Potrivit proprietarului Tess Club Interantional, grup din care face parte și terasa Atlantis, au fost deja luate în calcul câteva măsuri privind siguranța clienților care vor veni la piscină săptămâna viitoare.

„În legătură cu prosoapele, noi vom încerca să avem acolo prosoape sigilate, dezinfectate, pentru că sunt și oameni mai comozi sau care nu au prosoape de baie. Pentru a le permite accesul vom pune la dispoziția clienților prosoape sigilate. Nu cred că vor fi probleme în legătură cu numărul prea mare de persoane în piscină. În această perioadă, în care se dau examene, nu este prea aglomerat la piscină. De obicei, după examene, piscinele devin mai animate. La noi, întotdeauna piscina a fost bine manageriată și nu îmi fac griji că nu se vor respecta regulile privind intrarea în apă. Să nu uităm că avem două zone de dușuri, una jos și una la etaj, iar cei cărora le este cald și se grăbesc pot folosi și dușurile, nu doar piscina. Terasa va fi și ea deschisă pentru că este în aer liber și se va respecta distanțarea socială”, a mai declarat Sorin Cristea.

 

Articole similare

error: Continut protejat!!