duminică, 07 martie 2021

Când doi se ceartă, PLUS câștigă Casa Albă

Lovitură de teatru în chestiunea prefectului de Buzău. Luni noaptea, liderii centrali ai coaliției de la guvernare au ajuns la un consens în ceea ce privește împărțirea posturilor de prefect și subprefect pentru toate județele țării. Astfel, fotoliul numărul unu de la Casa Albă a fost atribuit Partidului Libertății, Unității și Solidarității; este o mișcare ce a luat prin surprindere pe toată lumea, în special pe liderii județeni ai Partidului Național Liberal și pe cei ai Uniunii Salvați România, care nici măcar nu luaseră în calcul o asemenea posibilitate. Reamintim că PNL propusese pentru funcția de prefect pe preotul Viorel Holban, iar USR l-a susținut pe proprietarul de sală de fitness Gabriel Ștefan Ionică.

Surse din cadrul organizației județene a PNL susțin că, în condițiile date, ambele posturi de subprefect de Buzău vor reveni Partidului Național Liberal.

Mai multe amănunte, în ediția de miercuri a cotidianului OPINIA.  

1 COMENTARIU

  1. Lucru sigur, după trocurile astea cu împărțitul ciolanelor de către niște unii nevotați de nimeni dar puși să conducă, la alegerile viitoare vom vota fantome ca să fim guvernați de extratereștri.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!