marți, 26 mai 2020

Cadouri corporate de la cel mai cool Secret Santa

 Iti petreci aproape fiecare zi din an impreuna cu colegii de la munca. Cu toate acestea, cand vine sfarsitul de an si este momentul sa le cumperi un cadou pentru Secret Santa, simti ca este una dintre cele mai dificile task-uri pe care le-ai avut de luat vreodata.

Din acest motiv, am pus laolalta o serie de cadouri corporate, perfecte pentru Secret Santa. Aceste cadouri inteligente, preluate din magazinul online GadgetWorld.ro, se potrivesc oricarui buget si oricarei personalitati. Iata ce cadouri corporate poti oferi pentru momentul de Secret Santa!

  1. Set de golf pentru birou

Setul de golf ar putea fi unul dintre cele mai potrivite cadouri corporate, cu atat mai mult cu cat este gandit pentru a fi folosit la birou. Astfel, cadoul pe care il oferi de Secret Santa poate fi pastrat chiar la locul de munca.

De fiecare data cand atmosfera devine tensionata, va veti putea relaxa cu un mic antrenament de golf. Nu este exclus sa incepeti sa puneti pariuri pe cine va castiga urmatorul turnament – o metoda de distractie excelenta!

  1. Laser pointer rosu 5 mW, stilou

In cazul in care nu vrei sa cheltuiesti prea multi bani pentru cadouri corporate, laserul pointer este exact ceea ce iti trebuie. Ieftin, acest gadget este si foarte practic, fiindu-le util celor care sustin prezentari des.

  1. Glob cu Plasma USB

Daca inca te afli in cautarea unor cadouri corporate ieftine, practice, dar si simpatice, te poti indrepta spre acest gadget decorativ, potrivit pentru birou, cat si pentru acasa. Poate fi alimentat prin cablu USB, fie de la laptop sau de la orice alta sursa de alimentare, deci este foarte convenabil.

Acest gadget este, de fapt, o sfera cu jocuri de fulgere si lumini, care functioneaza prin atingere. Fulgerele albastre se misca inauntrul sferei, in functie de cum atingi globul cu varful degetelor. Locul atins de pe sfera este cel in care se aduna fulgerele si luminile.

  1. Dozator pentru sticle si mini geanta termoizolanta

Pentru a face cadouri corporate originale, iti recomandam acest dozator pentru sticle si mini geanta termoizolanta. Scopul dozatorului este de a facilita procesul in care trebuie sa torni din sticla in pahar – nu trebuie decat sa desfaci sticla si sa atasezi dozatorul pe o suprafata plata.

Cu aceasta alegere, ai doua cadouri corporate in unul pentru ca include si mini geanta termoizolanta. Astfel, bauturile, sandvisurile si alte produse raman la temperatura pe care tu o doresti. Captuseala este complet izolata si rezistenta la apa.

  1. Suport telefon convorbiri Handsfree

Esti Secret Santa pentru o persoana care isi petrece foarte mult timp pe telefon? Cu siguranta va fi incantat de acest suport pentru telefon, ideal pentru convorbiri handsfree.

Printre avantajele acestui gadget se numara dimensiunile sale reduse, faptul ca se poate compacta. Combinatia cu preturi reduse face din acest produs unul dintre cele mai inspirate cadouri corporate.

Gaseste mai multe idei pentru cadouri corporate intr-unul dintre cele mai cunoscute magazine de gadgeturi din Romania, GagdetWorld.ro. Niciodata nu a fost mai usor sa intri in rolul de Secret Santa!

loading...
error: Content is protected !!